writing-img

kako spraviti ven...

clock-img

12.08.2009, 10:30

clock-img

clara23

pencil-img

889

...madež od kakcauser posted image user posted image Ma sprobala sem že vse živo..namakala v vroči vodi, drgnila s praškom in potem oprala, itd. Pa nikoli ne gre vse ven in ostane tak grd rumen flekuser posted image .

Imate ve kakšno posebno čistilo s katerim madež pošpricate preden date potem vse skupaj v stroj??

Aja, pa naj povem, da oblek v pralnem stroju nikoli ne kuham, ker se mi belega nebi v celem mesecu nabralo za tisti 1 stroj..

clock-img

12.08.2009, 10:33

clock-img

matkica

pencil-img

293

Probaj dodat k pralnem prašku vanish.

clock-img

12.08.2009, 10:34

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ponavadi sem takoj zdrgnila z navadnim tekočim milom za roke, potem pa v pralni stroj. Vedno ni šlo 100% v večini primerov pa.

clock-img

12.08.2009, 11:39

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Meni je sodelavka povedala, da z Vanishom tistim v flaški, ki je bolj kot nek gel in je najdražji gre vse dol. Pa sem probala in res je tako imala sem oljni madež pa Vanish v prahu ni pomagal ta drugi pa je, z njim sem spravila dol že par zahtevnih madežev. Poskušaj

clock-img

12.08.2009, 13:35

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

odvisno kaj imaš,če so to spodnje hlačke ali kar lahko  pereš na 95 pol dej kuhat,ker meni tako vse dol nese drugač pa tud tisti tekoči vanish uporabljam in sem zadovoljna ,čeprav kakcev še nisem prala z njim.Če se je kdaj zgodila nezgoda v hlačkah sem jih takoj namočila pustila nekaj časa v vodi z praškom potem pa prat in  se nikjer ni kaj poznalo.

clock-img

12.08.2009, 14:29

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Po moje bi morala namočit v hladni in ne vroči vodi. Vsaj mene so tako učili. Drugače pa sem jaz vedno namazala z odstranjevalcem madežev Dr. beckmann in mislim da je šlo vse ven. Jaz sem uporabljala tistega s ščetko, samo ne vem če se ga pri nas še dobi. jaz sem ga potem dobila v Avstriji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem