cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako vam uspe

clock-img

25.08.2005, 14:21

clock-img

mamci

pencil-img

179

... urediti vse albumčke, biti skos aktivne na RR-ju (dano - nočno), odgovarjat na vse poste,...

Namreč v službi mam skos delo, doma pa itak (družina) in tudi če bi hotel nikakor nimam časa.

mamci

clock-img

25.08.2005, 14:26

clock-img

smrka

pencil-img

3582

ah mamci, saj nimamo casa, ampak si ga kar vzamemo :) Pr men je tko da imamo nonstop przgan internet in racunlanik, tako da namesto spred tv, skocim na net :)

clock-img

25.08.2005, 14:43

clock-img

Anonimen

jaz sem ponavadi na RR, ko :duda: spi.

clock-img

25.08.2005, 15:01

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Nekateri imajo takšne službe, da ni kaj dosti za naredit, pa si z internetom čas krajšajo.
Jaz sem na forumu, ko mulček spi.

clock-img

25.08.2005, 15:27

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem zjutraj ob ene 6h, ko še spi, pa takole vmes ko spet spi, pa včasih še mal zvečer. Pogledam pa samo naše in zadnje debate.

clock-img

25.08.2005, 15:43

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Mi kar uspe, ko mali spi.
Je pa problem, ker preveč visim tuki gor in za druge stvari zmanjka časa. :zmeden: Bom kar vesele, ko RR par dni ne bo deloval in bom lahko kaj naredila, mogoče se še študija lotim...

clock-img

25.08.2005, 20:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

na rr-ju sem v službi, ko je pač luknje in drugi na čik pavze hodjo pa med malco, ko jem sendvič, pa seveda zvečer, ko tamala zaspi, če že ravno delavskih cot ne šivam:)-:)-:)- Preberem ne vse, albume imam pa tud sam tri

clock-img

25.08.2005, 20:39

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Sej nam ne,mamci...jst se mal delam...

clock-img

25.08.2005, 23:16

clock-img

Anonimen

Poglej, ob kateri uri se ti javljam. Jaz se spravim gor dopoldan, ko mali spi, pa potem zvečer, ko zaspi. Zvečer tudi ponavadi vse noter spravim, sem gor zelo dolgo.:)-

clock-img

26.08.2005, 06:42

clock-img

dory

pencil-img

8852

vse se da ce se hoce!!8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem