writing-img

kako z geslom zascititi wireless

clock-img

12.09.2011, 18:49

clock-img

Anonimen

da drugi ne bi vlekel tvojega wirelessa? upam, da je jasno kaj me zanima, ker jst mam dve levi roku ko pride do racunalnikov...namrec SiOL mi je instaliral nov modem in moram si na novo z geslom zascitit svoj wireless. Hvala za pomoc :)

clock-img

12.09.2011, 20:10

clock-img

enea

pencil-img

2440

pokliči na njihovo brezplačno številko 080 1000 in ti bodo to vse naredili, le listek imej pri sebi da boš napisala geslo v slučaju da ga pozabiš,...user posted image

clock-img

12.09.2011, 20:35

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

da drugi ne bi vlekel tvojega wirelessa? upam, da je jasno kaj me zanima, ker jst mam dve levi roku ko pride do racunalnikov...namrec SiOL mi je instaliral nov modem in moram si na novo z geslom zascitit svoj wireless. Hvala za pomoc :)

Vse lahko opraviš preko računalnika. Pojdi z miško do okenca, kjer ti izpiše ( spodaj desno) ponudnika interneta, desni klik, da odpreš nastavitve in malo pobrskaj. Minuta dela:-)

clock-img

13.09.2011, 08:45

clock-img

Juli_ja

pencil-img

18

Mi pa imamo tako radi soseda z dvema levima rokama. user posted image Prišparamo 15 €/mesec. 

clock-img

13.09.2011, 11:54

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Juli_ja

Mi pa imamo tako radi soseda z dvema levima rokama. user posted image Prišparamo 15 €/mesec. 

šlepate se aaa

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni