writing-img

kako zaščititi steno?

clock-img

10.10.2008, 22:35

clock-img

alja01

pencil-img

226

Ravno opremljava novo jedilnico, pa me zanima, kako ali bolje s čim naj zaščitim steno, da ne bo ravsov od stolov in mize?
Že v naprej hvala za vse vaše ideje!

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

11.10.2008, 00:02

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moja mami ima na steni oblogo/desko v isti barvi kot so stoli in mize.

clock-img

11.10.2008, 07:56

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

midva sva jedilnico prebarvala v dve barvi. zgoraj navadna barva, spodaj pa mislim da fasadna barva-kaj je akril al kaj, majo vglavnem v merkurju, pa še lak čez. da se dajo pol te stene z vlažno krpo obrisat. 

clock-img

11.10.2008, 13:00

clock-img

mirabela

pencil-img

242

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

midva sva jedilnico prebarvala v dve barvi. zgoraj navadna barva, spodaj pa mislim da fasadna barva-kaj je akril al kaj, majo vglavnem v merkurju, pa še lak čez. da se dajo pol te stene z vlažno krpo obrisat. 

isto,to je super za jedilnico pa za hodnike tudi user posted image

clock-img

11.10.2008, 14:54

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

isto,to je super za jedilnico pa za hodnike tudi user posted image

Mislim, da to ni ravno zaščita. V tem primeru opereš s stene madeže. Z robom od stola pa po steni narediš rise in morda celo odkrušiš zid. Tega z barvo ne moreš zaščitit.

clock-img

13.10.2008, 09:15

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Zaščiti stole user posted image ...spužvo naj ti kdo všije (ali če znaš sama) v kakšno fensi blago ali obliko in narediš kot povštrčke na hrbtišču stola in daš še toliko čez...
Mi imamo tudi vse podrsano...na različnih koncih, ker vedno prestavljem jedilno mizo...se pa ne sekiram, ker skoraj vsake dve leti belimo in barvamo...
Aja, lahko si pa ob steni omisliš klop, tako sigurno ne boš imela podrsano...

www.by-ab.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem