cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kako zbrisat yahoo-jev brskalnik

clock-img

10.03.2008, 13:33

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Sploh ne vem kdaj se nam je naložil gor, ampak zdej je vragec ker ga ne morem zbrisat...Sploh se ne da. Kakšen predlog kako se znebit tega blesavega brskalnika...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

10.03.2008, 13:35

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Tools / Options / Main / Home page : najdi.si

Če misliš tole, če ne pa nevem. user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

10.03.2008, 13:39

clock-img

mily

pencil-img

876

Če sem prav razumela greš takole. Tools - Toolbars in odkljukaš Yahoo toolbar.

Če to ni to, potem sory, ne vem.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

10.03.2008, 13:46

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja to že naredim, vendar se mi ponovno pojavim ko spet kliknem na explorere. tudi pri add/remove programih ga sploh ne morem zbrisat.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

10.03.2008, 14:50

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sem imela isti problem user posted image .

Greš na računalniku (ne internetu) pod Nastavitve - Nadzorna plošča - Dodaj ali odstrani programe - tam najdeš ta Yahoo Toolbar in ga odstraniš.

clock-img

11.03.2008, 09:02

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja blue sky, tudi tam sem že šla...ampak mi ga sploh ne rata izbrisat..kr ne gre..dam remove, pa nič.user posted image  Mi gre na živce da je kej

clock-img

11.03.2008, 14:44

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Kaj bi ti rada zbrisala samo yahoo toolbar, ali bi rada spremenila home page (po domace... stran, ki se ti odpre, ko odpres internet esplorer) iz yahoo v npr. najdi.si?

Ce je to drugo, potem gre takole (Ce uporabljas I. Explorer):
- odpres Internet Explorer
- gres na Tools in kliknes na Internet Options
- na prvem zavihku - General - imas najprej nastavitve za Home page, ki je trenutno nastiman na www.yahoo.com (adress)
- to oznacis in spremenis npr. v www.najdi.si ali www.google.com ali po zelji karkoli drugega
- kliknes apply (uporabi) oz. OK.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

12.03.2008, 13:16

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

a si resetirala PC ko si ga odstranila??

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Ja blue sky, tudi tam sem že šla...ampak mi ga sploh ne rata izbrisat..kr ne gre..dam remove, pa nič.user posted image  Mi gre na živce da je kej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem