cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kakov vam uspeva učenje?

clock-img

12.01.2006, 13:22

clock-img

tasika12

pencil-img

227

Pozdravljene,

zanima me za vse tiste ki študirate zraven otrok kako se vam uspe učit? Jaz si želim opraviti strokovni izpit iz ZUP - a, pa ne vem kdaj bi si vzela čas za učenje.  Ta mala spi dvakrat po pol ure, zvečer pa sem že tako crknjena da kar padem v posteljo, pa še ponoči se zbuja 3,4 krat.
Imate kakšno idejo?
Lep dan
Nataša

clock-img

12.01.2006, 13:28

clock-img

Urška//

pencil-img

615

kaka pametna bi tudi meni prav prišla, jaz imam za naredit še zaključni izpit iz nege in se nikakor ne morem spravit zravenuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

clock-img

12.01.2006, 13:30

clock-img

tascha

pencil-img

482

Kaj pa user posted image , da bi jo imel vsaj ene 2 uri popoldne, da bi se takrat lahko učila?Ali pa kakšna babica ali teta?  Saj vem, da se je ful težko spravt zraven (sploh, če imaš še tako temo kot ti user posted image ), ampak ob pomoči bi se dalo.

clock-img

12.01.2006, 13:42

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Jaz sem se učila oz. se še učim pri dveh, vendar mi s pomočjo ne bi uspelo: se pravi- babice in dedki, strici in tete na pomoč!

clock-img

12.01.2006, 13:52

clock-img

karmy

pencil-img

2530

moj je starejši pa tud jzt se sprašujem kako nekaterim uspe... jzt sm se namreč po parih mescih tak polenila user posted image  kot da nism več v šoli....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

12.01.2006, 14:05

clock-img

k1

pencil-img

1649

joooj, sem mislila da sem edina... mene ta mesec čaka zadnji izpit (upam da res zadnjič) na FU - žal komisijski in je prava kriza, učit se poleg tamale. tolažim se s tem, da če ga naredim, da bo potem čaaaaaasaaaaaaaaaa na pretek.

veliko volje do učenja vam želim....

clock-img

12.01.2006, 14:11

clock-img

Anonimen

js se tut učim za zadnje izpite..kdaj pravš. vzamam dopust pa se učim dopoldne, ko je tamala pr mat, mož pa v službi, drgač mi je skor nemogoče. če mam res volo pol se učim zvečer ko gre tamala spat ampak tut to je pr men skor mišn imposibl.

tko da pomoje ti ne preostane druzga k da daš dete v varstvo ti pa navali na knjige. al pa dec merka otroka pa je a ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem