writing-img

kaksen nedrcek?

clock-img

22.02.2005, 17:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Pozdravljene punce,

do PDP je se mesec in pol, mene pa zadnje dni vsi moji modrcki, ki sem jih do zdaj nosila, grozno zulijo.
Pred nosecnostjo sem nosila B75, potem sem presla na C80, zdaj me pa ti zulijo. Pa ne v kosarico, ampak pod prsmi. Ocitno sem se tudi tam nekoliko razsirila :)
Zdaj pa ne vem kaj naj kupim za vmesno odobje? Ali naj ze kar kupim nedrcke za dojenje? Samo katero stevilko? :zmeden: Ali naj kupim nekaj navadnih, samo se vecjih, ki jih bom nosila samo se do konca nosecnosti.
Kaj ve mislite?

Lp, Naja :nosecka:

:kuza:

clock-img

22.02.2005, 18:19

clock-img

Anonimen

Jaz sem si kupila kar takega za dojenje, pa mi je bil potem tudi prav. Pa ga še zdaj nosim, k je čist navaden. po mojem je brez veze kupit modrc, ki je čist naavaden, nosila ga boš pa dober mesec. Po porodu tako ali tako ne bo prišel v poštev, ker se ga ne da odpet, ko bi ga pa lahko nosila, ti bo pa prevelik.

clock-img

22.02.2005, 18:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem si pred porodom kupila modrček, ki ima 5 cm večji obseg in za eno večjo košarico. Na koncu pa sem kupila še enega takega kot sem imela prej mere:ups:. Vsi pravijo da so boljši tisti, ki odkrijejo celo dojko, ampak meni pa, kadar dojim v leže vse nekam postran leze:grrr:.

clock-img

22.02.2005, 21:20

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz nabavljam samo take za dojenje, ker se mi zdi brez veze denar stran metat, saj ko bom nehala dojit, bom itak spet na stari številki.:) Sem pa prišla iz 75A na 75C. Ošitno sem se smo v joške zredila:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

10.03.2005, 17:51

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Joj, jaz pa sem imela že pred nosečnostjo 80D.. zdaj sem v 5.tednu in mi nedrčki postajajo premajhni :ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem