writing-img

kam greste na dopust?

clock-img

25.07.2005, 22:01

clock-img

kkukovec

pencil-img

15

:)Zanima me kam boste šle na dopust.ja z familijo grem na Hrvaško.Gremo v Rabac v kamp k prijateljem.Ali znate kakše zanimivo mesto da bi šli pogledat,ampak ne full dalec???:rozica::rozica:

clock-img

25.07.2005, 22:04

clock-img

ninca

pencil-img

995

mi gremo na Vir (otok pri zadru) za okolico rabaca pa nevem ker tam nikol nisem hodila

:rozica:

clock-img

25.07.2005, 22:14

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Mi pa gremo v soboto:bravo: v Pirovac pri Šibeniku v apartma-smo ga rezervirali kar preko interneta.. Mi je pa danes ena prijateljica rekla, da je tam v vodi polno morskih ježkov:(:zmeden: A je že bila katera tam, da mi lahko poda kaj info...!

clock-img

26.07.2005, 09:08

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Mi gremo točno čez en teden po jadranski obali z motornim čolnom za 14dni. Sicer sem še malo skeptična kako bo a vseeno komaj čakam. Morje prihajamo...:morje:;)

clock-img

26.07.2005, 10:11

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Letos gremo v Umag. Je prima plaža od peščene, kamnite, betonirane, do prodnate, kakršno hočeš. Tam kjer bomo, je park z igrali za :duda: in veliko sence. Naši so šli že preveriti in poslikati, da imamo približno predstavo, kakšno je.
Lp

clock-img

26.07.2005, 11:14

clock-img

leah

pencil-img

660

Na Florido-Miami,v začetku septembra:morje::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem