IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
. Prijateljica je dobila novo službo, takoj čez en teden vzela kredit za novo plazma televizijo
He he, tipična fora za ljudi, ki ne znajo ravnat z denarjem. Plazma televizorji bodo čez cca 1/2 leta za vsaj še tretino cenejši, če ne še več (cene tehniki ful padajo, npr. poglejte LCD monitorje za računalnik; pred nekaj leti je bil to luksuz, drago k pr norcih, danes ga dobiš za slabih 40 jurjev in to 19 inčnega).
Pri nas se za hrano kar dosti porabi, no, se mi zdi; si pa tudi privoščiva kakšnega lososa, kakšen dobro buteljko, suho sadje (nežveplano), vsaj 2x na teden jeva ribe, 1x na teden jeva zunaj. Aja, pa Aptamil Comfort je tudi kar drag

.
Ne pustim pa npr. da se kupuje junk food; je nezdrav, pa še redi po nepotrebnem.
Zaenkrat nam gre kar ok, če bo vedno tako bom zadovoljna, no ja, tudi če bo boljše bom zadovoljna, da le ne bi bilo slabše.
Gre pa ogromno dnarja za to

hišo; že 3 leta jo urejeva, pa še vsaj 3 bodo potrebna da bo vse tipi topi.
Aja, še to sem hotla povedat; včasih malo opazujem v trgovini, predvsem ljudi, ki se jim vidi da imajo mogoče malo nižji standard kaj nakupujejo, ojej, ojej - same bedarije; čipsi, kokakole, polno enga sranja. A to je vse treba, po mojem da ne.
Pa ravno ta teden se je v Leletu en par pričkal; sta kupovala plenice, pa je on reku, da včasih je blo pa dobr, ko so vse na roke prali (tetra), da zdj so pa otroc itak razvajeni in da so tiste ta najbolj pocen čist dobre, nč se ne bomo zmišljeval

. In potme ju vidim zunaj, z nekim fensi šmensi avtom, zgledla je bolj kot ne nov, karavan, skratka, za kozlat. Samo da se navzven vidi kao luksuz, otroku pod ritko pa itak noben sosed ne gleda kakšne plenice ma, pa tut če se tamalmu vse vname. Skratka, na živce mi gre to razkazovanje z avtomobili in raznimi nepremičninami, doma pa za jest nimajo, pa hitr je vse dobro za naše otroke.
Se opravičujem, moj post je brez repa in glave, priznam.
Ženkica