writing-img

kam kampirat z 20 mesečnikom

clock-img

18.07.2010, 09:49

clock-img

kajacuk

pencil-img

10

Živijo! Prosila bi če mi lahko pamagate z izbiro kampa za kampiranje z 20 mesecev staro punčko.

Kampirat nameravamo 3 tedne vendar se nemoremo odločiti v kateri kamp bi šli
in ali bi za vsake tok časa zamenjali lokacijo. user posted image

Zaenkrat vemo edino to da bi šli radi od kvarnerja navzdol, tudi dalmacija pride v poštev.user posted image
Gremo pa zadnji teden v avgustu in prva dva v septembru.

clock-img

18.07.2010, 12:27

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

no mi gremo z 9m kampirat na Cres....mi je zelo všeč in gremo že tretjo leto tja.user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

18.07.2010, 14:05

clock-img

melanija

pencil-img

934

Otok RAb, kamp San marino, dovolj sence, in en kup mivke in nizke vode zelo primerne za otroke. Moji so lansko leto zelo uživali.

clock-img

19.07.2010, 09:40

clock-img

tea

pencil-img

549

Na Rabu tudi kamp Padova ni slab, meni osebno bistveno bolj všeč kot San Marino - nisem ljubiteljica mivke. Lepo je urejen, dovolj senčke, plaža primerna za majhne otroke, zvečer prijeten sprehod do mesta.

clock-img

20.07.2010, 09:09

clock-img

kajacuk

pencil-img

10

v kareri camp pa greste na cresu? 

clock-img

21.07.2010, 12:43

clock-img

voznikvozniku

pencil-img

92

Nam je bil na Cresu zelo všeč kamp Baldarin - http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=83, kjer je res zelo veliko sence.
Drugače pa glede sence in urejenosti pa zmaga kamp Straško, tam ste lahko cel tene z otrokom v kampu, na plaži in na parcelah je res ogromno sence: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=41

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem