cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam na NS v MB?

clock-img

25.10.2005, 16:30

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

tako, v lj vem,da se gre al k Strahovi al pa Pušenjaku--recimo--al v KC ni bila nobena?
kam pa lahko grem v MB???

punce hvala za info!!!!

clock-img

25.10.2005, 16:41

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Vsekakor odsvetujem obisk na Fontani. Za kar nekaj tolarjev, ne dobis nič, razen slabih 5 minut posnetka tvojega otroka. Nobenega izračuna tveganja ali kaj podobnega.

Edini pildek, ki sem ga drago plačala, je bil račun. Dvakrat.

Če jo dela dr. Miglar, poskusi pri njemu. Punce ga zelo hvalijo. Ordinacijo ima nekje na Smetanovi ulici.

Jasna

clock-img

25.10.2005, 16:44

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Jaz sem bila na Fontani...dobrih 5 minut sem bila notri, zelo neosebno, dr. Japelj izmeril NS, videli smo nosek, pa sva lahko šla.

Moj lubi je se hotel nekaj vprašat glede spola, dr. kar dirkal v svojo sobo...bljak.

Jaz sem bila zelo razočarana!user posted image

Pa niti licence nima.

Jaz če bi šla še enkrat bi šla drugam.

LP

clock-img

25.10.2005, 16:55

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ne v Fontano, veliko denarja za nič!

clock-img

25.10.2005, 17:47

clock-img

Anonimen

Blizu MB - Ptujske toplice, dr. Rosič. Ima licenco.user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2005, 20:05

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

jaz sem tudi bila 2x na Fontani - totalno razočaranje po 3D UZ v Slovenj Gradcu, kjer sva malega lahko gledala 45 minut za 10 jurjev (toliko Japelj obračuna za 5 minut!!)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem