writing-img

kam na oddih

clock-img

07.01.2005, 12:03

clock-img

erika

pencil-img

227

Verjetno sem že malo pozna, a vas vseeno sprašujem, kje je pa vam najlepše preživeti kakšen košček zimske idile. Za zimske počitnice bi se radi umaknili nekam, kjer je sneg, pa ne na smučišča, da bi se lahko igrali in sprehajali - kolikor nam bo dopuščeno z našo malčico. Mi lahko kaj svetujete?

Isto vprašanje imam za letne počitnice. Seveda morje!! Kakšne ideje?

Lp Tamara

clock-img

07.01.2005, 12:06

clock-img

Anonimen

Na Pokljuki je lepo. Na žalost pa ne poznam nobenega penziona ali kaj podobnega.

clock-img

07.01.2005, 12:07

clock-img

fricka

pencil-img

751

Bohinj: hotel Zlatorog. Dobra hrana, prijazna postrežba, zmerne cene in veliko možnosti za sprehode po okolici.

clock-img

07.01.2005, 12:24

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Živijo!
Za nas definitivno zakon koča na Veliki planini,čudoviti sprehodi,če je dovolj snega še smučanje,sankanje. Za nafilat baterije ni boljšega pa še poceni je.Za morje pa še malo počakajmo,čeprav se nam še od lani cedijo sline po Zakynthosu.LP,Darja!

clock-img

07.01.2005, 13:06

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Meni je blo ful lepo v Logarski dolini.Maš ful sprehajalnih poti, pa slap.V hotelu maš bazen, pa savno.Vendar ni nujno da si v hotelu..majo tud kočice zraven pa kmečko hišo al kaj že, jest pa hodiš v hotel.Pokliči v Vila Plesnik pa mal prašej.

Morje:morje: pa itak Mallorca:love:

clock-img

07.01.2005, 22:02

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Meni je tudi Logarska ena taka fajn izhodiščna točka za izlete, ki jih zmoreš z malim otrokom. Bila sva tudi v hotelu Plesnik (drago) obstaja pa veliko kmetij ter celo kmetija Plesnik, kjer je malo ceneje. Priporočam Logarsko!

clock-img

11.01.2005, 12:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Živijo!
Pri kakšni firmi,ki oddajajo tudi tujim gostom,npr.Telekom...,pa Študentski servis Kamnik tel.01 8319400,turistična ag.Alpe Jadran Kamnik 01 8317228 in razni planinski domovi kjer je penzionska ponudba,poglej www.velikaplanina.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem