writing-img

kam po podatke

clock-img

25.09.2008, 09:12

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Prvo sem bila pol leta v bolniški. In potem takoj porodniška. Po končani porodniški sem ostala brez službe in se grem prijavit na zavod. Če hočem dobit nadomestilo moram prinest podatke o plači v zadnjem letu. OK - porodniško dobim na CSD, kje pa dobim od bolniške. Pri svojem delodajalcu ali na zdravstvu? Tako veliko kolobocij zaradi par €.... upam da bo katera vedela pomagat.

LP

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

25.09.2008, 09:17

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

a nimaš svojih plačilnih?pol pri delodajalcu

clock-img

25.09.2008, 09:37

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

fora je da mora to delodajalec oz, kaj jaz vem kdo to potrdit s štemplom in podpisom na prav poseben papir user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

25.09.2008, 09:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kaj ti niso na zavodu povedali, kam pojdi?
Mislim, da moraš do delodajalca.

clock-img

25.09.2008, 13:44

clock-img

sazi

pencil-img

5175

fora je da mora to delodajalec oz, kaj jaz vem kdo to potrdit s štemplom in podpisom na prav poseben papir

denar za bolniško si dobivala nakazan od delodajalca, torej moraš do njega

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem