writing-img

kam po pomoč

clock-img

29.04.2008, 02:02

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Saj vem, da je bilo to že napisano ampak ne najdem. Do kdaj se po pomoč obračamo na urgentno ginekološko ambulanto in kdaj v porodnišnico?

Danes me kar nekaj stiska v hrbtu, upam, da gre le za kakšno okužbo - imam namreč tudi drisko, ampak malo me je pa vseeno strah. Bi kam poklicala, pa ne vem kam. Aja, sem pa v 20t.

clock-img

29.04.2008, 07:40

clock-img

tajči27

pencil-img

205

ojla...jaz sem za vse probleme skozi hodila kar v dežurno ambulanto,kr ene parkrat sem šla ko sem fasala koprivnico,zdaj sem pa v 34tednu in že imam napotnico za v porodnišnico,pa bi šla kr v porodnišnico.Jst mislim da se pojdi pokazat kar dežurnemu v ambulanto,itak te bodo od tam napotili sami naprej,če bo potrebno,drgač pa tud če bi šla kr v porodnišnico te naganati itak ne smejo..vglavnem srečno,upam da ti bo kmalu bolje.user posted image

clock-img

29.04.2008, 08:16

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Do 20. tedna na urgenco in po 20. tednu v porodnišnico!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

29.04.2008, 09:00

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Ko sem sama klicala k dežurnemu in razložila, da sem noseča so me vprašali v katerem tednu. Takrat sem bila v 24t in so me vezali na porodni oddelek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem