writing-img

kam z 7. mesečnikom help

clock-img

12.02.2008, 23:01

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Joj ne vem kam naj grem za 3 dni z 7. mesečnikom. Sprva smo mislili v Kranjsko goro - = KAM?, pol v kakšne toplice - = KATERE?. Nastanli bi se v apartmajih ali pa v hiškah joj pomagajte mi prosim.

clock-img

13.02.2008, 07:23

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...

clock-img

13.02.2008, 07:29

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mi smo bili lansko leto na morju - 12 dni v Vodicah, star je bil 7 mesecev je bilo zelo ok... odvisno je od tebe, koliko "kompliciraš"

clock-img

13.02.2008, 08:38

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Odvisno na čemu boš imela poudarek. Jaz vem da tamale (je stara isto) ne bi kopala v bazenski, ali pa čisto malo, in ne bi imela za n ur v vlažnem bazenskem kompleksu. Tko da ostanejo sprehodi. Zato bi šla nekam na topleje (Npr k morju), je še vedno hotelski bazen, če bi se hotla kopat jaz ali ati, je pa tudi dovolj blaga klima če greš na sprehod, posediš zunaj ob kavici ...

Se strinjam.
Pa v bistvu je čisto vseeno kam greš, dokler sta vidva zadovoljna se tudi za otroka ni za bat. Se prilagajajo, veš. Mi smo bili lani z devetmesečnicu v kampu. Ji ni nič manjkalo, spala v šotoru na armafleksu, puzala po tleh,m edini problem je bil, da je vse dajala v usta.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

13.02.2008, 08:46

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

jaz sem bila s 6 mesečnico v čatežu v apartmaju. Imaš kar dosti za sprehajat, pa ful sem bila vesela, ker je v apartmaju posteljica za otroka in stolček za hranjenje. Gremo definitivno tudi letos, s tem, da bomo tatija s sabo vzele :)

www.apartmaji-catez.si sem rezervirala

clock-img

13.02.2008, 08:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem bila z dvema, takrat starima 4 mesece in 3 leta v Podčetrtku v aparthotelu Rosa. Bilo je super. Dopoldan smo šle na kakšen sprehod in izlet, popoldan pa na bazen.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

15.02.2008, 08:43

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

Bolj kot Kranjsko Goro ti priporočam Bled. V teh dneh (razen danes) je bilo na Bledu zelo lepo, račke in labodi so, vreme je bilo enkratno za sprehode. Za kopat je Golf hotel in Aqua-park v Bohinju. Pa kakšen dan greste na sneg v Kranjsko Goro (pol ure vožnje). Ker tam pa sedaj, ko ni snega nimaš kaj počet. Tudi sonce je na Bledu več kot uro odlje kot v Zgornjesavski dolini. In za 3 dni je Bled res primeren.

< Sporočilo je popravil Saskia02 -- 15.2.2008 8:44:44 >

clock-img

18.02.2008, 20:47

clock-img

Anonimen

A je bila katera v Termah Čatež z malimi dojenčki. Mene zanima kako je tam. To glede kopanja pa vse. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem