writing-img

kam z odpadnim oljem?

clock-img

14.01.2006, 20:31

clock-img

ori

pencil-img

31

Zanima me kako zavržete olje ki vam ostane po kuhanju-npr. po pohanju, cvrenju krofov itd. te velike količine olja? Vem da imajo po gostilnah organiziran odvoz olja za mala gospodinjstva pa ne najdem rešitve keko ga naj odvržemo. Jaz, priznam, ne ravnam čisto nič ekološko- zlijem ga v steklenico- plastično in nato odvržem v kontejnar z veliko slabe vesti!!!!! pa se vedno zraven sprašujem kaj naj naredim. Kako pa ve to rešite?

clock-img

14.01.2006, 21:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.01.2006, 02:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Večjih količin pri nas itak nimamo, ker ne cvremo, ampak tudi manjše spravljava v lonček z navojem in mož to potem nese na zbirališče, ko imamo zbiranje nevarnih odpadkov. Meni je tisto olje živa ogaba za pogledat, ampak mož vztraja na tem in ekološkega vidika ima prav.

clock-img

15.01.2006, 03:02

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas enako počnemo.Zbiramo v kaki prazni plastenki v kleti.Ko pa se napolni in dobimo obvestilo,da se zbirajo nevarni odpadki,takrat to moj odnese.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.01.2006, 19:36

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz se tudi sprašujem že lep čas, kaj naj s tem oljemuser posted image sicer zelo malo cvremo, pa vendar..ponavadi je končalo kr v školjkiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

15.01.2006, 19:44

clock-img

Anonimen

no moji friteza časi sp minili. tiste 2x na let ko si privoščimo kej ocvrtega pa pol tisto količino olja zlijem lepo v lijak z veliko žajfnce zravn. zadnje kar je da bi ga zlila v wc, ker wcja nikol ne pomivaš z vročo vodo in se pol počas nabere un mastič. bljak. ko sem pa mela še fritezo sem pa tut olje zlila v kozarc z navojem in ga vrgla v kanto user posted image  sploh nism vedla da se to lahko extra odda?

drgač pa cvretje močno odsvetujem, pomfri al pa pohane šnicle se da čist lepo spečt v pečici..recimo ponfri samo malo naoljiš pa v ror pa v pečico. pa še veliko bolj zdravo je!

clock-img

16.01.2006, 16:23

clock-img

zlatolasska

pencil-img

226

Šment.. Meni je to tut neki novega.. Da lahko olje neses tja k nevarnim odpadkom... Jaz ga ponavadi tudi zlijem v lijak... Ampak je to dobra ideja in jo bom mal prakticirala - nevarni odpadki namrec...user posted image

clock-img

19.01.2006, 11:50

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

kam pa se to nese sploh? za nevarne odpadke? ma mi bi za celo flašo zbirali olje verjetno kašnih par letuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

21.01.2006, 21:22

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Moj možek ga preliva v večje kantice od destilirane vode in ga odpelje na zbirališče odpadkov.

user posted image

< Sporočilo je popravil BARBARA R. -- 21.1.2006 21:23:18 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem