cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kam za 1. maj?

clock-img

29.04.2005, 11:55

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Ker bova v nedeljo z Ano ostale same (oči mora delat, kolegi majo vsi ene družinske piknike :() se sprašujem kam se lahko odpraviva na izlet.
Je pa Ana stara dve leti, jaz pa v še kr dobri kondiciji in imele bova avto :bravo:.

Ali ima katera kakšen predlog? Zaenkrat mi pade na pamet samo živalski vrt in tam potem sladoled :love: ali pa kakšna krajša gorska tura s starimi starši (pa tudi nevem za noben pameten hrib).

Hvala za vsak odgovor!

LP

O.

clock-img

29.04.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

Tam za sedmimi gorami in sedmimi vodami je sedem malih hribčkov... Kaj pa jaz vem, iz kje si!?;)

clock-img

29.04.2005, 12:01

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne rabis nas... mas sama zelo dobr predlog :bravo::bravo:

clock-img

29.04.2005, 12:03

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

iz Kranja (sem pozabla napisat - pa SLO ni tako velika) :zmeden:

No, potem verjetno res ŽV.

clock-img

29.04.2005, 12:04

clock-img

mammika

pencil-img

860

Kaj pa volčji potok???

clock-img

29.04.2005, 12:06

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

še vedno zbiram predloge ;), ja samo je rekla ena sodelavka, da sploh ni bilo nič kaj dosti tulipanov (a je ta razstava že mimo?)

clock-img

29.04.2005, 12:07

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Tulipanov je ogromno, mislim da malce več kot dva milijona. Problem je hladno vreme, zato se tulipani še niso odpli.Pravijo pa, da bodo tam okoli prvega maja vsi zunaj.

clock-img

29.04.2005, 12:11

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Kaj pa Bled? Al pa Logarska dolina. Fajn za sprehod. Pa še dobro hrano imajo.

clock-img

29.04.2005, 12:11

clock-img

Anonimen

O, someščanka.
Torej, prvomajska praznovanja bodo: na Joštu, se fino da skoraj do vrha z avtom, potem pa z vozičkom naprej; v Poljanah nad Jesenicami; na Križni gori nad Škofjo Loko; na Šubcu, v Kamniški Bistrici (to pa ne vem, kje je). Potem greste pa lahko še na Šmarjetno goro, tja se tudi da fino do kjerkoli z avto, potem pa z vizičkom ali nahrbtnikom naprej. Pa ena skoraj cele gujsnice so gori, pa en majčken peskovniček, pa klopce in če bo sonce, bo lahko prav fletno. Samo za Kokro ne lazit, tam je polno okuženih klopov.

clock-img

29.04.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

Aja, pa itak se morate namazat s sredstvi, ki odganjajo klope, pa kamorkoli boste že šli. Tega ne pozabit.

clock-img

29.04.2005, 12:19

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

ej, thx, na Šmarjetno sem pa čisto pozabila, ta pa res ni tolk huda za gor pridet. Pa klopi sej res, bom šla še danes v lekarno vprašat.

LP

clock-img

29.04.2005, 12:22

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Logarska - zanimivo, tam pa res še nismo bli.
Za Bled me pa skrbi, da bo miljon folka, kar me ne moti, skrbi me potem samo parkirišče.

clock-img

29.04.2005, 12:33

clock-img

lin

pencil-img

2504

Sam na morje nehodi,pa brez zamere,ker jaz tu živim in je že zdaj gužva(v sredo) se nisi mogel skoraj niti sprehajati,kaj pa šele da bi dobil parkir plac),si morem mislit kaj bo za vikend:zmeden:

clock-img

29.04.2005, 12:43

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

iz prve roke kam na izlet

sejem rož v marini portorož ( pa še rima se:)-:)-)
1. in 2.maja - vreme napovedujejo lepo, sonček, pa tja do 25 stopinj

pa en pozdrav v cvetju:rozica:
alja

clock-img

29.04.2005, 13:25

clock-img

AnBan

pencil-img

775

O Splisni...a ti tud Gorenjka...nism vedla:)-:)-:)-

clock-img

29.04.2005, 13:28

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Olivija...do logarske si dost hitro iz KR...cez jezersko do pavlilcevega sedla si tik tak...pa da te se malo pohecam...v logarski je tudi ful klopov:grrr::grrr::grrr:...sva bila gor z nasim, ko sem bila noseca za prvega...samo iz avta sem stopila v travo lulat in sem jih imela najmanj 5 na hlacnici...po moje sem ravno v gnezdo stopila:grrr::grrr::grrr:

clock-img

29.04.2005, 13:58

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

zdej me pa že res strašite s temi klopi ;), bomo se definitivno fejst namazal !

Lani sta jih fasala vedno samo naš :kuza: in :muca:, samo nevem, če so to isti kot tisti, ki grejo na ljudi.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem