cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kamp Bjondi v Rovinju

clock-img

07.06.2009, 11:55

clock-img

blazinca

pencil-img

39

Kaj pa kamp Bjondi v Rovinju . Ali je bil kdo tam - zbiram izkušnje, mnena.

clock-img

13.06.2009, 16:31

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Včeraj sem ga gledala na netu.Je zelo poceni, tja pa ne bi šli.Se ne spomnim več, zakaj, vem pa da nas ni prepričal.Aja posajene imajo tiste visoke ciprese, ki so drugače na britofih, in mi je bilo grozno videt.To nas je odvrnilo.Cenovno pa se splača.Malo razmislite.

clock-img

13.06.2009, 21:01

clock-img

MID

pencil-img

493

Mala žirafa glede na to,da si močno nagnjena k asociacijam,zelo dvomim,da boš našla kakšen kamp,ki ti bo po godu.
In,ja,mislim,da Blazinica ni prosila za takšna mnenja in izkušnje.
Kamp sem si z družino ogledala kakšne 3 tedne nazaj.Je izredno senčen,kar nam je pomembno v prvi vrsti predvsem zaradi otroka,sanitarije ima lepo urejene in čiste,osebje izredno prijazno.In tu nastane vprašanje,zakaj je tako poceni,pa tako idealen.user posted image
Zato,ker kamp in plažo loči magistralna cesta,plaža pa nima niti najmanj senčke.
Eto, tu je razlog nizke cene.
Nas osebno je kamp navdušil,ker nam plaža ni toliko pomembna,še vedno se da naredit senco s kakšno marelo,pa tudi smo kar vajeni se hodit kopat na različne kraje.Je pa plaža kot plaža če ne štejemo senčke super za male otročke,ker je dostop v morje super in iz prodnatih kamenčkov.
Toliko o mojih izkušnjah.

clock-img

13.06.2009, 21:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

MID, hvala ti lepa za informacije.Res sem ti hvaležna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem