writing-img

kamp Padova III - RAB

clock-img

03.06.2009, 20:38

clock-img

blazinca

pencil-img

39

A ima kdo kakšne izkušnje s tem kampom?

clock-img

03.06.2009, 21:20

clock-img

zband

pencil-img

657

nama je bilo super(ko sva bila sama),ampak kopati sva se hodila na drugi konec raba-otok ljubavi,,mislim,da ni o.k. za otroke.

clock-img

03.06.2009, 21:32

clock-img

blazinca

pencil-img

39

Saj midva greva tudi sama. Otroci so že toliko stari, da gredo posebej ali pa pridejo k nama na dopust samo na obisk. Ampak na Rabu nisva še nikoli kampirala, pa so nama ta kamp priporočili ker je blizu mesta in se da po Rabu ful kolesarit.

clock-img

03.06.2009, 21:41

clock-img

zband

pencil-img

657

potem pa vama ga toplo priporočam,al pa stari grad paklenica če imata gorske kolesa.

clock-img

04.06.2009, 08:32

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Midva sicer tam nisva kampirala, sva si ga pa ogledala in se nama je zdel fajn. Pa še lepa peš pot je ob plaži (s kolesom ali rolerji) do mesta. 

clock-img

30.06.2009, 15:00

clock-img

izabella1

pencil-img

153

Hej!

Tisti, ki ste že bili v tem kampu - kakšna drevesa so tam? :) zanima me, če moramo kupiti še kak paviljon za senco ali jo je zadost?

Kako je po tleh? Mivka? Trava?

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/

clock-img

06.07.2009, 21:05

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Kolikor se jaz spomnim ni ravno goste sence, tako da paviljon sigurno pride prav. Plaža je malo travnata, potem je škarpa in zaliv iz kamenčkov (majhnih in velikih). Naj pa še kera popravi, če se motim, ker mi smo šli res samo mimo ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem