writing-img

kamp toskana

clock-img

09.05.2010, 14:03

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Poleti gremo za par dni v Toskano. Zanima me, če ima kdo izkušnje s kakšnimi kampi na območju od Firenc so Pise. Z iskalniki sicer najdem kup kampov, ampak zanimajo me vaše izkušnje.

clock-img

09.05.2010, 19:45

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Midva sva pred leti kampirala na Fiesolah nad Firencami. Nisem čisto prepričana, ampak možno da je to najbližji kamp Firencam. Je na griču nad Fiesolami, tako na terasicah. Lep, z bazenom. S Fiesol vozi kar pogosto avtobus v Firence, tako da je za ogled Firenc najbolje, če avto pustiš kar v kampu. Kamp se imenuje Camping Panoramico Fiesole.

Kampirala sva tudi v kraju Poggibonsi (Luxor Camping), v enem malem kampi blizu Iese , Več se pa ne spomnim. V smeri med Firencami in Piso nisva kampirala. Kampi v Toskani so lepo urejeni, večinoma imajo tudi bazene. Po spominu niso dragi, razen v Fiesolah je dražje, ampak to so pač Firence.

LP

clock-img

09.05.2010, 19:54

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Kamp Michelangelo nad Firencami je soliden. Predvsem je dovra lokacija, saj greš lahko do centra Firenc peš... pa še čudovit razgled je. Motilo me je pa, da je bil precej umazan. Noro dober, pa je bil kamp v Vinci (Leonardo da Vinci). Čist, da bi lahko jedel s tal na WC-ju, nov, popoln mir, bazen, jogging poti ipd. pa še relativno poceni je bil (cenejši kot Michelangelo). Zelo priporočam tega v Vinci, bomo še šli user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem