writing-img

kana

clock-img

09.11.2007, 14:47

clock-img

malecka

pencil-img

1665

a to katera uporablja? nekje sem zasledila, da so po nanosu kane lasje debelejši in da se to nič ne spira. tako nekako kot da bi las zavili v en ovoj.user posted image

to pomeni da ti potem poveča tudi volumen? je pričeska bolj polna.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

09.11.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Sama sem se pobarvala samo enkrat s kano, ki mi jo je prinesla svakinja iz poročnega potovanja iz Tunizije. Prijela mi je nenormalno hudo hudo dobro, sem bila živo rdeča, ker imam drugače naravno blond lase. Problem je bil edino, ker se barva ni spirala, barvat sem se hotela v svetlejšo in nič prijelo.
strigla sem se 1 leto, dokler si nisem vse odstrigla.

Je pa razlika taprava kana ali kupljena tukaj pri nas. Svakinji je kane kmalu zmanjkalo in jo je tukaj kupila in ni bilo takega učinka. user posted image  

Probaj, pa boš vidla. Pa veliko sreče pri barvanju s tistim blatom.user posted image

clock-img

09.11.2007, 15:17

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

jaz sem se kar nekaj časa barvala z kano v srednji šoli ki mi jo je priporočila cimra in je res v redu- je iz naravnih izvlečkov (baje)

clock-img

09.11.2007, 15:40

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ta ''pravo'' kano v Slo težko dobiš zadnja leta.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem