writing-img

kanarski otoki

clock-img

07.07.2008, 21:25

clock-img

principessablu

pencil-img

449

Pozdravljene,mene pa zanima če je katera od vas bila na kanarcih za novo leto,želela bi vedet kaj več,ampak je vse v nemščini,te pa res ne znam,zanima me kam je lepše iti na gran canario ali na teneriffe sud,aja pa mogoče katera priporoča kak hotel ali pa na kateri plaži ga vzet npr.las americas ali pa neki dela cruz??vsaka informacija je dobrodošla,aja pa gremo s tamalo staro takrat 1.5 leta...thanx

clock-img

07.07.2008, 21:52

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Midva sva bila na Tenerifih junija in je bilo fenomenalno. Prijateljica ima turistično agencijo in nama je ona priporočala Tenerife, baje je lepši otok kot Grand Canaria, sicer sama še nisem bila, ampak me je prepričala. Bila sva v hotelu Barcelo Varadero to je malo višje od playa las americas in sva bila res ful zadovoljna. Če bi šla še enkrat bi šla točno tja. Če imaš rada gužvo, potem je playa las americas bolše, če pa malo bolj umirjen kraj pa boljše malo vstran. Spodaj imaš link za ta hotel, če te še kaj zanima pa napiši. 

http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en-GB/Hotels/Spain/CanaryIslandsTeneriffa/Varadero/Photos.htm

clock-img

07.07.2008, 22:48

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Kaj pa imajo karavanke skupnega z kanarskimi otoki? Bravo moderatorji user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

07.07.2008, 22:57

clock-img

principessablu

pencil-img

449

hvala za odgovor,se pravi grem na teneriffe,...kaj majo karvanke skupnega s teneriffi????šentviški predor...user posted image user posted image user posted image nočko

clock-img

07.07.2008, 23:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.07.2008, 23:15

clock-img

Anonimen

Par dni nazaj je bila tema o Tenerifih: Tenerifi (ne tisti v Karavankah :)

clock-img

07.07.2008, 23:29

clock-img

kanarka

pencil-img

655

Principessablu, naj ti še jaz odgovorim na tvoje vprašanje in potrdim tvojo odločitev. Sama živim na Tenerifih in je ta otok v primerjavi z Gran Canario res veliko lepši...bolj zelen, čistejši in bolj urejen. Tudi za videti je več, kot na GC.
Vsekakor se za Novo Leto odpravite na jug, saj zna biti na severu (Puerto de la Cruz) slabo vreme. Hotel, ki ti ga je priporočala Klarita, izgleda na internetu prav luškan, te pa moram opozoriti, da se v tem času vsi aranžmaji vključno z letalskim prevozom podražijo x 2. Tudi lokacija, kjer hotel leži je odlična. Malo odmaknjena od masovnega turizma in na legi, kjer je vreme najlepše in najmanj vetrovno. Blizu imaš tako do Puerta in do Playe, samo potrebuješ avto. Teh je pa tudi tukaj na kupe in so cene za tedenski najem cca 150 EUR, kar ni takšen zalogaj. Definitivno pa morate s hčerko v Loro park (Puerto de la Cruz) in Siam Park, ki bo odprt novembra in se nahaja na Playi. To so nepogrešljive destinacije, če že pridete. In seveda vulkan Teide.

Pa čimprej poskusi rezervirati, ker dlje boš čakala, dražje bo. LP

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

clock-img

07.07.2008, 23:31

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Mi gremo letos septembra ali oktobra spet tja. user posted image

Prič ne pozabitauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

07.07.2008, 23:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.07.2008, 07:39

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Bila sva par let nazaj,na Teneriffih,Costa adeje,hotel Riu arecas.Bilo je fenomenalno,potovala sva prek TUI,oziroma Sončka.user posted image

clock-img

08.07.2008, 08:45

clock-img

Katey

pencil-img

913

Midva sva se pred enim tednom vrnila z Gran Canarie kjer sva bila 10 dni, meni osebno je popolnoma nezanimiv otok oz. pričakovala sem več, zelo malo zelenja v veliki večini zelo pust otok, plaže pa kilometri mivke in dokaj mrzlo morje, skratka nama ni bilo všeč. Ogledala sva si vse kar se je dalo, rentala sva avto za en teden in prevozila cel otok. Pohvalim lahko samo hotel, drugače pa user posted image .
Sicer pa kot so napisale punce izberi raje Tenerife.

Pa srečno.

clock-img

08.07.2008, 08:55

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Sem preusmeril.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem