cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaneloni šunka-sir

clock-img

20.02.2007, 21:33

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala

clock-img

20.02.2007, 21:39

clock-img

Anonimen

Jaz kupim pizza šunko narezano in   edamca (narezanega). Na sredino palačinke dam košček šunke in nato sir, zavijem, po potrebi prebodem z zobotrebcem, spaniram v moki, jajcu in drobtniha in spečem.

clock-img

20.02.2007, 22:39

clock-img

total

pencil-img

4453

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ker jih še nisem delala s šunko in sirom me prosim razsvetlite, kateri sir uporabite, salamo in sir naribate, zmešate...???

Hvala

Glih zadnič sm delala,kupla sm tut pizza šunko,narezan sir v lističih ni važn kater,spekla palačinke dala šunko in sir in spanirala,dobro zelo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

20.02.2007, 23:04

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ko jih jaz delam, kupim Krasovo plečko pa Edamca. Na palačinko dam 2 rezini šunke in dve tanjši rezini sira (ga imamo radi). Zavijem, spaniram in ocvrem.

clock-img

21.02.2007, 07:01

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Punce, hvala. Jutri delam kanelone. Kaj ponudite poleg, tatarsko in ???

clock-img

21.02.2007, 09:09

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Meni poleg paše krompirjeva solata, ker je pa naš malček ne mara preveč, včasih naredim pire krompir, pa gobovo omako zraven.

clock-img

21.02.2007, 09:46

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi jaz vedno naredim krompirjevo solato, včasih tudi pražen krompir. Omake ne delam, je pa dobra user posted image  .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem