writing-img

kapa

clock-img

05.04.2005, 17:55

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kdaj se otroku lahko sname pokrivalo (kapa s katero ima pokrita ušesa). Da ima potem samo kapic s katero se zaščiti pred vročino in soncem?:zmeden2:

Starost 3 mesece

clock-img

05.04.2005, 18:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja tudi jaz sem se že spraševala o tem,mislim da zdaj še ne,ker včasih kar močno piha,čez kak mesec pa že lahko sam kak klobuček ali kaj drugaga.

Lp:rozica:

clock-img

05.04.2005, 19:55

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če mene vprašaš to nima veza s starostjo, ampak z letnim časom. počasi bomo že lahko. Jaz sem jo že ene dvakrat.

clock-img

05.04.2005, 20:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Se strinjam z lunco.

clock-img

05.04.2005, 21:09

clock-img

Anonimen

Tibor je bil rojen 20. marca, pa vem, da kmalu po 1. maju, ko je bilo res zelo vroče, kape niti slučajno ni več imel. Če je vroče in ne piha, kapa pri 3 mesece starem res ni potrebna.

clock-img

05.04.2005, 21:11

clock-img

bunkica

pencil-img

335

Zdaj že lahko nucaš kako tanko kapico,ko pa je še malo topleje pa sploh ne rabite,saj kapa namreč nima nobene veze z ušesi(če si to mislila).Ušesa se vnamejo takrat ,ko je otroček prehlajen in ima poln,neočiščen nosek-s tem je to namreč povezano(uho-nos).Dr.izraza se ne spomnim.
:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem