writing-img

kapalka, paracetamol

clock-img

17.11.2004, 17:10

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo

Ali veste kje dobim kapalko oz. šprico za čiščenje noska?

Približuje se tudi naše prvo cepljenje. Kakšne so bile reakcije pri vaših sončkih? MIslite,da je bolje, da si pripravim kakšen paracetamol za dojenčke?

Pa še to - po kolikšnem času je treba dudo zamenjati? Na eni dudah piše od 0 do 3, na enih do 6 mesecev.

Hvala in lep večer
Babsy
:duda:

clock-img

17.11.2004, 17:43

clock-img

mtd

pencil-img

767

oj, naš S ni imel nič reakcije prvič, danes pa smo bili cepljeni drugi in upamo, da bo v redu prestal.
lp

clock-img

17.11.2004, 17:47

clock-img

Anonimen

Lea ni imela nikoli reakcije na cepljenje in jo tudi praviloma nebi smelo biti. Tako, da svečk ne rabiš, če bi imel reakcijo pa nazaj k pediatru.
Za kapalko najbolje da vprašaš v lekarni.
Mi smo dude menjali na 3 mesece. Navadne dobijo po določenem času čuden okus in jih je treba bolj pogosto menjat, silikonske so bolj trpežne.

clock-img

17.11.2004, 20:39

clock-img

Anonimen

Mi smo ob prvem cepljenju dobili svečke na recept. Reakcija je bila čisto mala vročina, 37,2.

clock-img

17.11.2004, 21:10

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Za čiščenje noska uporabljamo fiziološko raztopino v spreju SteriMar k se jo dobi v lekarni in se dobro obnese.

Glede cepljenja pa takole; prvo in drugo cepljenje brez težav. Po tretjem cepljenju pa je dobila visoko temperaturo in virozo.
:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem