writing-img

kaplja in curlja?!?!?

clock-img

05.10.2007, 10:11

clock-img

Anonimen

Imam PCO.  Zaradi nerednih M jemljem Dabroston. Trenutno ga ne jemljem - za ta ciklus ga začnem jemati v nedeljo.

Že sedaj (pred polovico ciklusa) se mi pojavljajo problemi: rjav izcedek, hkrati pa mi iz nožnice skos teče neka "voda". Velikokrat vstanem in prav čutim, kako se mi "izlije". Cel čas uporabljam vložek, ker drugače imam prav vlažne sp. hlače, včasih pa tudi hlače.

Noseča nisem!

Se je kateri dogajalo podobno?user posted image user posted image user posted image

p.s.: anonimna pa zato, ker nočem da 3/4 mojih prijateljic ve, da imam PCO. Vsaj zaenkrat še ne.user posted image

clock-img

05.10.2007, 10:16

clock-img

Anonimen

Rjavi izcedek pomeni največkrat vnetje rodil, voda pa prehlajen in vnet mehur.Bo treba kar k zdravniku.

clock-img

05.10.2007, 13:22

clock-img

Anonimen

Pa je 100% tole?? Ker me nič ne peče al pa karkoli. user posted image

clock-img

05.10.2007, 14:35

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Rjav izcedek lahko pomeni hormonsko neravnovesje. Jaz sem ga imela leta in leta. So mi predpisovali hormonske tablete kar po spisku pa ni nič nucalo. Tudi, ko sem pred leti prekinila s KT ni bilo nič boljše. Sedaj sem po kakšnih 5 letih jemanja ponovno prekinila s KT in zaenkrat izgleda, da bo ok. No vsaj upam, da to ni slab znak za kaj drugega. Glede vode, ki jo omenjaš pa ne bi nič vedela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem