writing-img

kapljice, čaji proti napenjanju....

clock-img

03.02.2006, 17:00

clock-img

Valeri

pencil-img

155

Zanima me:

- koliko kapljic Lefaxin dajete svojim malckom ; na dan?

- kateri čaj proti napenjanju priporočate?

- koliko ml, ter kdaj je najbolje dati malcku čaj; zvečer, zjutraj, pred, po dojenju?

Hvala za pomoč,
Val

clock-img

03.02.2006, 17:26

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Lefaxin sem ji dajala dva stiska na pumpico tako kot piše, pomešano z vodo, 3 kapljice vode. Navadno sem ji dala samo pred zadnjim obrokom, pred spanjem, čez dan ne.

Uporabljam čaj plantex (naj bi bil iz sestavin, katere pomagajo proti krčem,napenjanju) ali pa hippovega (čaj za prebavo-kamilice,komarček,janež).

Ker mi čaja drugače noče pit, ji dam vedno pred hranjenjem, čez dan mi ga spije okoli 150ml, ponoči pa nikoli.

Čim manj prebavnih težavic tvojega user posted image .

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

03.02.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli samo Plantex tiste trikrat, ko so bili krči.

clock-img

04.02.2006, 10:53

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz ji dajem čaj Hipp (komarček) za žejo med obroki (cca 1 - 1,5 deci), če jo kaj zvija ali napenja, dodam 5 kapljic proti krčem, ki sem jih kupila v lekarni na Deteljici v Tržiču.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

05.02.2006, 13:54

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Lefaxin sem jaz dajala po potrebi. Včaih 3x na dan, včasih samo 1x, kolikor se spomnim en iztis.
Čajev nisem dajala. Sva se samo dojila prve tri mesece, potem ker je ful hitro pridobival na teži, sem mu začela dajat prekuhano vodo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

05.02.2006, 18:18

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Za krče smo uporabljali kapljice od Lekarne deteljice in so res ful pomagale. Čaja ni hotla pit, vode tud ne. Zdaj smo pa stari dobre 3m, se samo dojiva in smo danes popili pol žličke prekuhane vode user posted image user posted image

clock-img

06.02.2006, 11:19

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Jaz mu odkar ne dojim dajem komarčkov čaj od Hippa.. kar na flaško in ga res veliko spije. Tam od 50 ml pa do 100 ml na dan. Proti napenjanju in krčkom imamo pa Sab simplex kapljice in res pomagajo. Prej ga je precej napenjalo, sedaj se je vse uredilo.. Mu pa kapnem 2 - 3 kapljice kar na dudo, ko vidim, da ga začne zvijati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem