cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kapljice antiflat

clock-img

22.11.2008, 11:12

clock-img

klavdex

pencil-img

21

Sinek je star dva meseca in sva zdaj poskusila z kaplicami antiflat, ker baje najbolj pomagajo proti krčkom. včeraj sem mu jih začela dajat in se mi zdi, da ga še bolj šraufa po njih. A ima katera slabe izkušnje z njimi? A mu jih moram obvezno dajat pred vsakim obrokom? Jaz mu jih dam sam, ko ga začne šraufat.

pupa

clock-img

22.11.2008, 11:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Sem jih dajala samo zvečer,ko sem vedela,da ga bo šraufalo in so nam pomagale.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.11.2008, 22:05

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Mi smo tudi uporabljali antiflat, vendar niso kapljice. Zvečer sem ji 2-krat brizgnila direkt iz stekleničke v usta. Pomagalo včasi je, včasih ni. Jaz bi rekla, da je pri naši delovalo isto komarčkov čaj - torej nobenih čudežev...

clock-img

23.11.2008, 00:02

clock-img

Anonimen

Pri nas je delovalo 2 dan, ko so se začeli krčki. Sem pa dala pred vsakim obrokom.
Ko je mala dopolnila 3 mesece, sem ji dala samo še takrat, ko sem videla, da ne more kakat in se je potem kar hitro pokakala brez problema.user posted image

clock-img

24.11.2008, 16:48

clock-img

klavdex

pencil-img

21

Kapljice dajem po navodlih, ampak opažam, da mu vedno potem ful vre v trebuščku, pa joka tudi bolj, zato pa sprašujem, če je še katera to opazila. V navodilih sicer piše, da ni stranskih učinkov. Se mi zdi, da sploh ne pomagajo. Vse sva že probala, pa včasih pomaga, včasih pa ne.

clock-img

25.11.2008, 17:28

clock-img

zeljka m

pencil-img

10

Mi  smo probali že kapljice vetrovne (koroške lekarne) ter antiflat  pa pri hudih krčih nobene niso pomagale, pediatrianja je svetovala probiotočne kapljice Biogaia, po raziskavah, ki so jih delali bi baje naj najbolj pomagale ravno te , mi jih mamo zdaj šele tri dni, se mi zdi da pomagajo (dobijo se pri nas v lekarni), ampak ne vem če pa res obstajajo katere, ki bi krče čisto odpravile.

clock-img

25.11.2008, 17:47

clock-img

anaya

pencil-img

490

Antiflat kaplice so ravno zato da se lažje sprdijo....jaz sem jih dajala zarad okusa, ker s krčki pa vetrovi hvala bogu nikol ni mela problemov...

clock-img

25.11.2008, 20:13

clock-img

klavdex

pencil-img

21

midva uporabljama biogaia kaplice že več kot en mesec in mislim, da mu te najbolj pomagajo. Ko sem jih nehala dajat, ker sem poskusila z antiflat, se je ful jokal in mel ful krče, po antflat pa ni nič bolj prdel kot ponavadi, sam krčkov je blo več. Vrejetno bom ostala kar na biogaia kaplicah, čisto prepečijo krčev ne, malo pa pomagajo.

clock-img

25.11.2008, 20:51

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nam niso pomagale, ok so bile edino kapljice iz gorenjskih lekarn.

clock-img

25.11.2008, 23:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.11.2008, 23:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Nam so pomagale Lefaxin (podobne so kot Antiflat), kupovala sem jih vse do 4 mesecev.

To so iste.user posted image

clock-img

09.12.2008, 11:52

clock-img

klavdex

pencil-img

21

Lefaksin in antiflat niso iste kaplice. antiflat kaplice vsebujejo sestavino, ki pri otroku povzroča zaspanost oz. so otroci po njih bolj mirni in odsotni, kar je slabo, preberi si sestavine. Torej če že je bolše uporabljati Lefaksin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem