writing-img

kapljice biogaia

clock-img

17.08.2008, 14:19

clock-img

silmarillion

pencil-img

90

ali kaj pomagajo?

GAJA naGAJA

clock-img

17.08.2008, 15:12

clock-img

matic0105

pencil-img

305

ne

clock-img

17.08.2008, 15:49

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

mi smo jih imeli. vendar niso pomagale, ker se dojimo. ampak una koza v lekarni tega ni povedala, da ne palijo pri dojenih otrocih user posted image če pa se hranite z adaptiranim mlekom, pa bi naj pomagale.

upam, da vam bodo!

clock-img

17.08.2008, 19:31

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Odvisno pri čem želiš, da pomagajo. To niso zeliščne kapljice proti krčem, temveč kapljice, ki vsebujejo eno od koristnih bakterij, ki ji pravimo probiotiki in ki sestavljajo črevesno floro in s tem imunski sistem človeka. Definitivno škoditi ne morejo! So pa nepogrešljive, če ima otrok drisko, jemlje antibiotike (ki poleg nezaželenih bakterij uničujejo tudi koristne), ima drisko, ima diagnosticirano alergijo na kakšno živilo in verjetno še v kakšnem primeru.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

18.08.2008, 11:05

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Nam so, probati ni grehuser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:36

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Nam se je stanje po 3t izboljšalo prav za toliko kot piše na reklami za njih user posted image . Jok se je zmajnšal za tričetr user posted image . Kupili smo jih, ker je bil neprestano na antibiotikih. Dajala pa sem mu jih od 7t in mu jih dajem še sedaj (13t), tako, da je možno tudi, da je prerasel to obdobje. Ampak mi smo imeli res močne krče, sva tudi zaradi tega bila v bolnici.

Za moje pojme, lahko samo pozitivno vplivajo, saj uravnavajo črevesno floro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem