writing-img

kapljice proti krčem - kako pogosto

clock-img

06.09.2007, 21:37

clock-img

lady7

pencil-img

37

Naš enomesčnik ima kar veliko krčekov. Delno so mu jih oblažile Lefaxin kapljice. Strah me je, da bi jih dobil preveč na dan, oziroma da bi imele slabe stranske učinke.
Doziram jih kot je predpisano, vendar dojimo se na 2-3 ure in vedno kapljice... tega se mi zdi je kar dosti.

Prosim za izkušnje koliko ste ve največkrat dnevno dozirale kapljice Lefaxin ali Sab simplex?

Pa Sab simplex naj bi dala 10 minut pred dojenjem (teh mu še ne dajem, imam jih doma, če bodo kasneje prišle prav). To je pogosto težko, saj ko je lakota je jok do onemoglosti.

Hvala za vašo pomoč.

clock-img

07.09.2007, 22:02

clock-img

zelva

pencil-img

93

Jaz sem mu dajala sab simplex 3x dnevno, pa kr med dojenjem saj ko dojiš ne moreš vedet kdaj bo spet papcal oz. kdaj bo 10 min pred dojenjem!
Moram ti rečt da je čisto druga bebica zdaj ko ni več krčkov! Upam da vam čim prej minejo!

clock-img

08.09.2007, 10:01

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Poglej debato pod rubriko Dojenčki/Kolikokrat Sabsimplex!

clock-img

08.09.2007, 22:49

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Nama so rekli zdravniki, da naj dajeva sab simplex 3x dnevno in sicer po 20 kapljic. Nekje pol ure pred obrokom.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

10.09.2007, 11:39

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

V navodilih piše 15 kapljic v tekočino. najbolje pravijo, da v mleko ker so mastne in se dobr raztopijo potem pa na žličko.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

11.09.2007, 10:51

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz sem dajala Antiflat pred vsakim obrokom, mi je tudi blo včasih čudno in sem razmišljala če je preveč, sam drugače ni šlo.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

11.09.2007, 12:10

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jaz ji dajem sab simplex kar v flaško z mlekom, in sicer 15 kapljic pri vsakem obroku,tako mi je predlagala pediatrinja. So pa edine kapljice,ki nam pomagaja blažit krče.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem