Moja miška je 5 mesecev spala celo noč, pri 8h se je pa začela noro zbujati - tudi po 10x na noč! To traja sedaj že kar dober mesec - vsako noč.
Izgleda pa to tako, da res noro kriči, da jo komaj pomirim, največkrat nič ne jeva, samo pomirit jo moram in počakat, da nazaj zaspi.
Sem precej izčrpana - si lahko mislite po 10x na noč pomeni tudi v eni uri 2x!
Pa vem, da nimam kaj kot zržat - me pa stvar že malce skrbi!
So to lahko zobki. Mogoče sanja? Tašča pravi, da naj grem k zdravniku, da naj ne pripisujem vsega zobkom...
Kaj pravite?
Nasveti tašče so vedno dragoceni.
je to hec al misliš resno?
IZVIRNO SPOROČILO: oro
je to hec al misliš resno?
Presodi sama.
To je res mal huda, če ti je prej spala tako lepo, zdaj pa samo zbujanje.
Pa jo res pelji k zdr., saj te nič ne stane, pa še pomirjena boš, da je vse OK.
Očitno se je tvoja prineska pač navadila, da takoj pritečeš in te po mojem preizkuša. Jaz bi jo pustila eno noč dreti. Mislim, da bi naslednjo noč spali. Obe. Kruta metoda za otroka eno noč, humana metoda za starše in otroka za nadalje. Funkcionira, samo jajca moraš imeti....in zamaške za ušesa.
Pa dobr, a ti misliš, da so otroci pri petih mesecih res že tako pametni in prebrisani?!?!?
O predlagani metodi pa mislim, da na tem forumu ni treba več zgubljati besed, sploh ko je gor link do članka "Sodobni pogledi na spanje dojenčka".
Pa dobr, a ti misliš, da so otroci pri
petih mesecih res že tako pametni in prebrisani?!?!?
Ja, predvsem prebrisani. GOvorim iz izkušenj dveh otrok. To seveda ni mišljeno kot negativno, to so enostavno dejstva.
O metodah pa...vsak po svoje, pač....
Klikni in izberi svoj darilni paket!