writing-img

karameliziran sladkor

clock-img

14.11.2009, 20:47

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Danes sem prvič hotela karamelizirati več sladkorja na enkrat (300gr) in se mi ni ves razpustil. Večino sladkorja je bilo že karameliziranega in tekočega, vmes sem imela pa nekaj trdih grudic, ki se nikakor niso stopile. user posted image
Do zdaj sem vedno rabla le po kakšno žličko karamele in je šlo brez problema, danes pa tole. A sem kaj narobe naredila? A je pri več sladkorja kakšna druga finta? A bi bilo mogoče bolje, če bi uporabila sladkor v prahu?

clock-img

14.11.2009, 21:12

clock-img

somic

pencil-img

1241

jaz nimam nikoli problema s tem, pa vedno karameliziram večjo količnio sladkorja. edino mogoče, da nisi bila dovolj pozorna ko si mešala. meni se tudi naredijo včasih grudice, samo se vse razpustijo. mešam pa neprestano in vse skupaj delam v nekoliko širši posodi, tako, da ima sladkor "več prostora"

nikoli pa nisem uporabljala sladkorja v prahu za to stvar, ker si niti ne predstavljam, mislim pa da bi bilo težje, ne vem...

< Sporočilo je popravil somic -- 14.11.2009 21:13:53 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem