cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kariotipizacija

clock-img

13.10.2007, 07:21

clock-img

buča

pencil-img

825

zanima me samo,če rabiva kakšno posebno napotnico od,ne vem,splošnega zdravnika,za odvzem krvi v lj?A rabi moj samo zdravstveno kartico?ker mi niso rekli,jaz pa sem pozabila vprašat....

clock-img

13.10.2007, 10:37

clock-img

titi3

pencil-img

328

Kje pa boš dala kri?

clock-img

13.10.2007, 18:02

clock-img

buča

pencil-img

825

ja,v lj,pomoje,če mi bodo tam delali hsg in laparo...na krvni pregled kariotipizacijo,pa naju je dala zato,ker sem imela že toliko problemov...ss,pa svega i svašta...saj najbolje,da vprašam svojo ginekologinjo,kaj bo porekla,da ne bova nakonc zastonj v lj letala....

clock-img

13.10.2007, 20:22

clock-img

titi3

pencil-img

328

Jaz sem za kariotip, če ti kaj pomaga dobila napotnico in to je to. Ko je moral moj recimo na spermiogram pa je moral do osebne zdravnice po napotnico. V kolikor bi se tvoj zdravil pri kakem andrologu pa skelpam, da bi mu jo on napisal. Drugače pri nas brez napotnice ne prideš nikamor, razen seveda če plačaš.

clock-img

13.10.2007, 21:34

clock-img

darcija

pencil-img

16

Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali  napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.

clock-img

14.10.2007, 08:16

clock-img

buča

pencil-img

825

Aha....a pa takoj izveš rezultate?Najbrž ne,ane...in v primeru,da je kaj narobe?Ker eno zdravo punčko pa že imava,hvalabogu....user posted image

clock-img

14.10.2007, 11:11

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.

Jaz pa se zdravim v ambulanti za neplodnost v MB in so mi oni napisali  napotnico za oba za Kariotip. Tako da mislim da ti napotnico da tisti ki te pošlje na kariotip.
Tudi midva sva oba dobila napotnico na zgornjem naslovu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem