writing-img

kaseta za UZ pri dr. Miheličevi

clock-img

22.03.2005, 08:03

clock-img

TVN

pencil-img

714

Jutro!

Jutri imam samoplačniški UZ pri dr. Miheličevi v Črnučah in mi je sestra rekla, da naj s seboj prinesem kaseto, če želim. Jaz, tepka, sem pozabila vprašat, ali je to navadna (ta velika) VHS videokaseta, ali kakšna druga?! Vem, da ste nekatere že bile tam, pa sigurno veste.
Hvala za pomoč in uživajte v sončku!

clock-img

22.03.2005, 08:22

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Gre za "ta veliko" VHS kaseto ;) Takšno za navaden videorekorder.

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.03.2005, 09:00

clock-img

TVN

pencil-img

714

Hvala! :)

clock-img

22.03.2005, 09:45

clock-img

pika78

pencil-img

279

Ja, ta velika VHS - videokaseta.
Pa uživajte v gledanju pikice!

clock-img

22.03.2005, 12:05

clock-img

Majči

pencil-img

176

Tudi jaz hodim k njej in sem zelo, zelo zadovolna, zelo je vredu, prijazna, posveti se vsaki nosečnici......jaz sem zdaj šele v 7,5 tednu in upam, da bo tudi meni rekla, da naj prinesem kasetko. Kdaj je vam to naročila?

Pa res komaj čakam!!

clock-img

22.03.2005, 12:58

clock-img

TVN

pencil-img

714

Živ, Majči!

Pravzaprav grem k njej samo zaradi tega, ker je moja G odsotna ta teden, jaz pa odhajam po praznikih na nekaj daljših službenih poti, pa bi bila rada pred odhodom sigurna, da je z mojo potičko vse o.k. Danes začenjam 15. teden.
Naročila sem se včeraj, jutri pa imam pregled. Za kaseto mi je pa rekla včeraj, ko sem se naročala.
Sama sem sicer dala skozi že NS, ki je pravzaprav tudi bolj obširen UZ, vendar nisem dobila posnetka (samo sličico), ker tega v Lj porodnišnici ne delajo. Bodi vesela, da imaš tako G, vedno je lepo slišati pohvalne besede, saj smo vse najbolj občutljive v tem času in nam je všeč, če se nam res posvetijo.... Lep pozdravček!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem