writing-img

kasneje zanosila?

clock-img

18.01.2008, 12:08

clock-img

Anonimen

Zdravo

Prosila bi vas, če bi mi lahko napisale velikosti vaših pikic na prvem pregledu.
Meni so ga malo manj izmerili kot bi pa moral biti. Skrbi me, da ni kaj narobe.
Upam samo, da sem kasneje zanosila in prosim napišite mi če je katera kasneje zanosila velikost in koliko tednov in dni ste bile takrat od zm?

clock-img

18.01.2008, 12:27

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Meni je G. povedala, da sem malo kasneje zanosila, kot sem mislila ... mislila sem, da sem v 8. tednu, sem bila pa v 7. Dete je bilo takrat veliko 11 mm user posted image

clock-img

18.01.2008, 12:33

clock-img

janin79

pencil-img

8

vsi odgovori o velikosti te bodo samo begali. A misliš da ti na pregledu ne bi povedali, če bi bilo kaj narobe s tvojim otročkom?
Jest sm v šestem mesecu in sem se v začetku dost obremenjevala s primerjavami doživljanja nosečnosti ostalih so-nosečk.
Na RR sem dobila veliko informacij in na kaj moram biti pozorna pri pregledu, kaj imam pravico vprašati. Kar se pa tiče izvidov - pa povsem zaupam svojemu  ginekologu.

Ne se obremenjevat dokler ni res kaj narobe.

clock-img

18.01.2008, 12:41

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Moj mali je bil v 7 tednu velik 12 mm.

clock-img

20.01.2008, 13:10

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

moja pikica je bila v 8t in 1d velika 16.9mm ampak, če bi bilo kaj narobe bi ti zihr povedali.ne se vskirat saj ne moreš natančno vedet kdaj si zanosila. pa veliko sreče

clock-img

20.01.2008, 14:12

clock-img

Janey

pencil-img

4341

Nič se ne obremenjuj koliko je tvoja pikica velika. Če kaj nebo ok ti bo to povedala ginekologija. Vsa tvoja sekiranja zdaj niso potrebna. Sprosti se in uživaj, nosečnost je najlepši čas

clock-img

20.01.2008, 15:56

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Nič se ne obremenjuj koliko je tvoja pikica velika. Če kaj nebo ok ti bo to povedala ginekologija. Vsa tvoja sekiranja zdaj niso potrebna. Sprosti se in uživaj, nosečnost je najlepši čas

Se podpišem pod to,brezveze se obremenjuješ,ti sam uživej pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem