writing-img

katar

clock-img

28.09.2009, 10:45

clock-img

emili

pencil-img

72

moja mala je bila prejšnji teden bolana...polna je katarja...kako naj ji na naraven način "spucamo" pljučka...

clock-img

28.09.2009, 10:49

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

masaža, inhalacije - pobrskaj po starih postih pod bronhitis ipd. 

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

28.09.2009, 19:35

clock-img

bebii

pencil-img

72

jaz sem moji dajala svečke Bronhopulmin, ki jih kupiš v lekarni. So se super obnesle, narejene na naravni osnovi (trda mast+borovo olje ). Ko jih je dobila je cela ful dišala po boru, in ko je kakala je blo v blatu katarja da nisem mogla berjet od kje prihaka, ker svečke baje omehčajo katar da se lažje izloča, izkašlja in ker ga itak otrok tudi nekaj pogoltne gre z blatom ful ven.
lp

clock-img

29.09.2009, 08:35

clock-img

bori2

pencil-img

408

bebii, oprostite da smetim, ma kakšne svečke so to? a so to analne svečke?

clock-img

29.09.2009, 16:48

clock-img

bebii

pencil-img

72

ja to so analne svečkeuser posted image  Tudi meni je bilo čudno, ma so res super. So od Goriških lekarn, če se ne motiim in pri nas so se super obnesle. Namenjene so z auporabo pri prehladnih obolenjih in bronhitisu-ko je katar. lp

clock-img

29.09.2009, 19:26

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mi tudi uporabljamo te svečke in so super; niti ne moreš verjet kolko katarja gre s kakcem ven

http://www.obalne-lekarne.si/galenski-izdelki/farmacevtske-oblike/svecke2/bronhopulmin-svecke-za-otroke/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem