cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kater otrok je zastonj

clock-img

13.10.2009, 22:28

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

do danes sem namreč mislila, da plačaš za mlajšega, starejši pa j ezastonj. no in dobim zdaj prve položnice in plačam tavelkega, tamal j pa zatonj. jaz pa prav veselo vlagala in plačvala potrdilo za tamalo ki je 3 tedne ni bilo v vrtcu zdaj pa od tega ni nobenega haska....10€ sem preč vrgla. sam se mi zdi ful čudno!

clock-img

13.10.2009, 22:32

clock-img

Anonimen

drugi je zastonj kokr vem. Za prvega pa ti zvišajo plačilo za en razred gor.

clock-img

13.10.2009, 22:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kaj res?To se znajdejo..najprej dajo,potem vzamejouser posted image

Naslov pa zazigauser posted image Sem koj sla brat,kater,da taksnega naredimouser posted image

clock-img

13.10.2009, 22:36

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Pri nas ima mlajši zastonj.Prvi otrok pade v nižji razred.

clock-img

13.10.2009, 22:37

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Naslov pa zazigauser posted image Sem koj sla brat,kater,da taksnega naredimouser posted image

ja res zažiga user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 22:37

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ma dej no. Kaj že od 4 razmišljaš?user posted image

clock-img

13.10.2009, 22:38

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Drugi otrok je zastonj, drugi

clock-img

13.10.2009, 22:38

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image ma dej no. Kaj že od 4 razmišljaš?user posted image

jaz sigurno ne...ima nekdo drug zlo bujno domislijouser posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 22:45

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 22:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

ja naj bi bil, sam pr nas glih drugega plačaš, če je recimo jasličen in je zanj večji račun...ne vem po kaki logiki...sej je ravnateljica razložla, takrat se mi je celo logično zdelo, sam zdej sem pa pozabla kaj je že rekla, pa se mi ne večuser posted image

clock-img

13.10.2009, 23:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja naj bi bil, sam pr nas glih drugega plačaš, če je recimo jasličen in je zanj večji račun...ne vem po kaki logiki...sej je ravnateljica razložla, takrat se mi je celo logično zdelo, sam zdej sem pa pozabla kaj je že rekla, pa se mi ne večuser posted image

Sam to pa ni fer.user posted image Zakon je zakon po mojem no.

clock-img

14.10.2009, 05:59

clock-img

end1

pencil-img

1598

ni pravilno obračunano, po zakonu ima drugi otrok zastonj, tako da bi jaz pritožbo pisala, če mi tako obračunajo. Prvi otrok pa pade v razred nižje, vsaj pri nas.

clock-img

14.10.2009, 06:47

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

To so vas pa malo........user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

14.10.2009, 07:22

clock-img

TinaC

pencil-img

26

Za starejšega ti krije država - za starše to pomeni zastonj vrtec, za mlajšega, ki pa pade v en nižji razred, pa plačajo starši (ostalo razliko pa občina).

Ja, pritoži se, če imaš drugače.

clock-img

14.10.2009, 07:28

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja meni obračunajo tastarejšega otroka, ki bi tudi po moji logiki mogu bit zastonj??!! kr neki!

clock-img

14.10.2009, 07:37

clock-img

janja

pencil-img

1559

Če so vsi otroci v istem vrtcu, plačaš za najstarejšega, mlajši pa imajo zastonj vrtec. Obenem pa ti za najstarejšega obračunajo še en razred nižje. To velja za naš vrtec, pa ne vem zakaj bi bilo drugje drugače. A ne obstaja kak pravilnik? Že to ni fer, da tisti, ki imamo večjo razliko v letih med otroci tega nismo deležni (beri: starejši je že v šoli), pa tisti, ki imajo otroke v različnih vrtcih. Ali pa da vrtca za mlajšega sploh ne dobiš! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

14.10.2009, 07:42

clock-img

janja

pencil-img

1559

Na tej strani si lahko vse preberete:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1031&sid=1381

(če link ni aktiven, pa ga skopirajte!)

Kot sem že rekla, plača se najstarejši otrok, mlajši imajo vrtec zastonj.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

14.10.2009, 08:16

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

o janja hvala! res sem bla prepričana da hje ravno kontra. ah...jah 10€ sem preč vrgla ...kar je je

clock-img

14.10.2009, 08:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pa ne da si vnaprej zahtevala potrdilo od pediatra, ki ga sploh nisi rabila?

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

14.10.2009, 10:47

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

jp! dobila, plačala, oddala v vrtcu, vsa navdušena kako bomo pršparal, pol pa dobim učer položnice in me zadane kap! user posted image

clock-img

14.10.2009, 12:55

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Starši, ki imajo hkrati vključenega v vrtec več kot enega otroka, plačajo za najstarejšega otroka en plačilni razred nižje plačilo, kot je določeno po lestvici, za mlajšega otroka/otroke pa so plačila v celoti oproščeni. Znižanje plačila za starejšega otroka za en plačilni razred ne velja le v primeru, če je določeno plačilo v višini prvega plačilnega razreda. Pri tem ni pomembno, v katerem vrtcu so otroci – lahko so v različnih javnih ali zasebnih vrtcih. Plačila so v celoti oproščeni tudi prejemniki denarne socialne pomoči potem, ko pristojnemu občinskemu organu sporočijo, kateri od družinskih članov je prejemnik denarne socialne pomoči.

clock-img

14.10.2009, 13:19

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Zastonj je drugi, ja, za 1. se pa ZNIŽA plačilo za 1 razred, ne zviša!

clock-img

14.10.2009, 13:22

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: end1

ni pravilno obračunano, po zakonu ima drugi otrok zastonj, tako da bi jaz pritožbo pisala, če mi tako obračunajo. Prvi otrok pa pade v razred nižje, vsaj pri nas.

Se strinjam - PRITOŽI SE - razlage gor ali dol, zakon je zakon. Sej je vendar logično, da bo 2. otrok jasličen, če je pa mlajši, pa je vseeno po zakonu oproščen plačila.

clock-img

14.10.2009, 13:26

clock-img

cacaca

pencil-img

121

pozdravljene

kako se pa pol pri dvojčkih obračunava....a enega plačas in drugi zastonj

hvala za odgovor

lep pozdrav

clock-img

14.10.2009, 13:46

clock-img

@lina

pencil-img

1437

IZVIRNO SPOROČILO: cacaca

pozdravljene

kako se pa pol pri dvojčkih obračunava....a enega plačas in drugi zastonj

hvala za odgovor

lep pozdrav

tako je

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem