writing-img

katera blagovna znamka je primerna?????

clock-img

03.11.2004, 09:16

clock-img

iva01

pencil-img

961

Zanima me katera blagovna znamka pleničk, čistilnih robčkov in kremic je najbolj primerna. Ali je kakšna razlika med pleničkami pampers, Hugiies,...Ali so todi izdelki od Spara za nego otroka in tisti iz DM-a vredi?

LP :ups:

clock-img

03.11.2004, 09:26

clock-img

mammika

pencil-img

860

Jaz az mojega malega uporabljam od dm-ja robčke in so mi ful dobri.Na pampers in nivea robčke je alergičen.Pleničke pa mam od pampersa...Sprobaš pa pol vidš ktere ti najbolj ustrezajo.

LP:sloncek:

clock-img

03.11.2004, 09:32

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Težko vprašanje ... večinoma pa se izkaže, da je treba preizkusiti in potem vidiš, ali otroku odgovarja. Midva sva kupila Niveo in Pampers, pa smo vsi zadovoljni. DM robčki so tudi O.K., jih imam vedno pri roki za brisanje, če ni vode v bližini.
Izkušnje imamo vse mamice precej različne in težko je v naprej vedeti, kaj bo dojenčku ustrezalo, če bo na kaj alergičen in podobno. Najboljše boš videla sama.
Lp

clock-img

03.11.2004, 09:40

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz uporabljam amperske in samo te. sem probala parkrat lumpija - ampak razlika je gromozanska. pa ne menjam nikoli več!!

clock-img

03.11.2004, 09:43

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

MI imamo Pampers,pa je bla mami mal pametna pa je kupla huggies in zdej imamoizpuščaje.In reakcija moža: A SEM TI REKU ,DA PAMPERS! Pa ma enkrat moški prov.!Prisegamo na Pampers!!!!!!!!!!

clock-img

03.11.2004, 09:46

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

pr nas smo mogl bit pa čimdlje od papmpersk...je imela ritko k opica čist rdečo....tko da so bile edino sparove pleničke ok

clock-img

03.11.2004, 09:47

clock-img

jojo

pencil-img

3

mi uporabljamo samo pleničke babylove od dm, ker najbolj odgovarjajo naši mali ritki, pa tudi njihove robčke. treba je sprobat.

clock-img

03.11.2004, 09:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Preden smo prešaltali na Moltex Öko, smo imeli Babylove pleničke od DM-ja - pri nas so se super obnesle. Prav tako njihova oljna kopel in olje.

Kot so rekle že moje predhodnice, pa je treba sprobat, otroci zelo različno reagirajo.

clock-img

03.11.2004, 10:14

clock-img

Bela

pencil-img

731

Mi že od prvega dne uporabljamo pampers, prav tako tudi čistilne robčke za ritko.Še nikoli ni imel izpuščajev.
Pri kozmetiki pa prisegam na Bubchen!!!!! Sicer probaš in vidiš kaj:duda:najbolj ustreza.

Lp:miska::)

clock-img

03.11.2004, 10:20

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Isto kot Bela.
lp, Tina:bravo:

clock-img

03.11.2004, 11:14

clock-img

Anonimen

Mi smo začeli s pamperskami. Pa smo jih pri 4 mesecih miorali nujno zamenjat, ker so povsod prepuščale. In sem bila čisto razočarana in jezna:grrr::grrr:
Potem smo poskusili Huggies in Babylove, pa je blo isto sranje. Sedaj zadovoljni uporabljamo pleničke Fiexis, ki so sicer malce dražje, ampak vredne svojega denarja...mali ni več premočen čez noč. :bravo:

Od robčkov so mi najbolj všeč roza Nivea-najlepše dišijo in so zlo mehki.

Tudi kozmetiko vso uporabljam od Nivee in je super.

Seveda pa moram povedat tud to, da naš mali nima občutljive kože in ni nobenih izpuščajev, pikic...

clock-img

03.11.2004, 13:52

clock-img

kimi

pencil-img

3836

se strinjam z belo razen da jaz uporabljam robčke od nivea

clock-img

03.11.2004, 13:56

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Jaz uporabljam vse od DM-a in mi je vse v redu.

L.p.

Tea

clock-img

03.11.2004, 14:07

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

pleničke Babylove od DM-ja so za našo ritko najboljše,kreme pa zmešajo v lekarni-hladilno mazilo.
Od DM-ja uporabljam še krpice za umivanje za enkratno uporaboin podlogo za previjanje za enkratno uporabo.

:muca:

clock-img

03.11.2004, 14:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Aja, tudi jaz uporabljam v glavnem kozmetiko od nivee, pa tudi čistilne robčke. Bübchen je tudi v redu, samo da se nekatere kremice malo težko mažejo, zato pa ne grejo tako hitro dol.
Edino otroškega olja od nivee ne uporabljam več, ker je mala dobivala izpuščaje po njem. Je doktorica rekla, naj jo raje z kakšno kremo mažem ali losijonom. Zdaj pa ma super kožo!!

clock-img

03.11.2004, 14:31

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Najbolj primerna bo tista ki jo boš kupila sama vsaka pa ima tudi svoje mnenje zato probaj pa ugotovi sama ;)

clock-img

03.11.2004, 14:38

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi smo probal vse zivo...se najbolje se je odrezala celotna kozmetika od penatena,ki tako tamalmu kot meni najbolj odgovarja :)

clock-img

03.11.2004, 14:39

clock-img

dory

pencil-img

8852

Aja od plenic pa nemske pampers, active fit...najboljse :)

clock-img

03.11.2004, 16:54

clock-img

kikica

pencil-img

52

Mi uporabljamo plenice Fixies, saj je na Babylove alergična, Pamperske pa pogosto prepustijo. Kozmetiko večinoma uporabljamo od Bubchen-a, otroško olje pa imamo od Babylove, saj ima mala po njem tako nežno kožico. Tudi krema za obraz od Babylove je super. Nad Niveo nismo preveč navdušeni.V hujših primerih vnetja ritke nam pomaga Praška pasta, ki je sicer rjava, ampak učinkovita. Evo, to je naša kolekcija.

clock-img

03.11.2004, 17:52

clock-img

willma

pencil-img

839

Mi smo pristaši Fixies pleničk:bravo:9nebesa:bravo::love::bravo:
Drugače pa tudi uporabljamo NEMŠKE Pamperske (Activ fit) in Babylove(DM).
Vse ostalo se pri nas ni odneslo!!!

Spar ali DM???
Definitivno DM:bravo:

Spar-ove pleničke so "trde", robči pa mami tako smrdijo, da ji je slabo:(

Evo to so naše izkušnje!

lp
:angel:Kolenci:hudicek:

clock-img

03.11.2004, 22:07

clock-img

Veva

pencil-img

52

Pri nas smo doktorirali iz plenic in prisegamo na Pampers Active Fit. Od kozmetike pa Bübchen in Babylove.

Lp, Veva

clock-img

03.11.2004, 22:52

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi imamo od vsakega nekaj: pleničke Fixies, Bubchen mleko za telo, Nivea kremico za obraz, Penaten olje, hladilno mazilo in praško pasto iz domžalske lekarne pa otroško vato od Tosame in vodo iz pipe. :)

clock-img

04.11.2004, 09:38

clock-img

Abby

pencil-img

617

Zanimiva je primerjava mae plenicami PAMPERS in BABYLOVE (od DM). Te poljske Pampers so trde, manjše in grobe, Babylove so pa občutno mehkejše in večje.
Robčke sem pa uporabljala več ali manj vse, pa med njimi nisem opazila posebne razlike - da bi kateri bili bistveno boljši. Pri novorojenčku sem pa začela z robčki Nivea Soft Creme.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem