writing-img

katera hrana....

clock-img

13.07.2007, 13:37

clock-img

sju

pencil-img

176

zanima me katero hrano vi vzamete s sabo če greste za cel dan z doma...da ne rata postana

Hvala!!

clock-img

13.07.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

Sendviče, pa roštilj za čevapčiče, če gremo na piknik, če ne pa se ustavimo na kakšni pici. Pa kakšno koka kolo za malega, za nas pa pir.

clock-img

13.07.2007, 13:45

clock-img

hariba

pencil-img

1387

sadne kašice, fruchtczverge,jogurte, pudinge, odvisno od starosti otroka. Če pa je možnost segrevanja kamor grem pa lahko tudi mesne in zelenjavne. Sem pa kdaj tudi zenjavno juho dala v plastično posodico za shranjevanje živil, to pa v aventovo termo torbico. Je kar nekaj časa toplo ostalo.

clock-img

13.07.2007, 14:16

clock-img

sju

pencil-img

176

smo šele začeli z gosto hrano...starost 5mescev :)

clock-img

13.07.2007, 14:33

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Sendviče, pa roštilj za čevapčiče, če gremo na piknik, če ne pa se ustavimo na kakšni pici. Pa kakšno koka kolo za malega, za nas pa pir.

user posted image  

clock-img

13.07.2007, 14:34

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Aja, mi bi kešn frutek.

clock-img

13.07.2007, 14:36

clock-img

trinityslo

pencil-img

56

Najbolj preprosto za zacetnike ti je s seboj vzeti kak frutek. Nekaj kar ste ze jedli. Lahko si pa vzames s seboj samo banane, jih ni problema na poti mimogrede pripravti. Mi nikol nismo kompliciral glede tega

clock-img

13.07.2007, 14:58

clock-img

livia

pencil-img

2395

To je glih obdobje, ko je malo kriza za cel dan it nekam v naravo, ker nimaš mikserja, še ne je jogurtov in skut, pa kruha, tako da ti ostanejo edino kašice, ali kaka banana.

clock-img

13.07.2007, 15:03

clock-img

barbi007

pencil-img

143

albina, nimaš pametnejšega dela kot norije klamfat tu na forumuuser posted image ???

clock-img

13.07.2007, 15:58

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Banane pa kake kekse pa ZIZO pri 5 mesecih user posted image

clock-img

13.07.2007, 21:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

V tej starosti se je še tako samo dojil. Kasneje pa sem tudi jaz kupila kako že pripravljeno kašo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

13.07.2007, 22:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pripravljene kašice, jogurte... Banana je res fajn, ne rabi pripravljanja.

clock-img

16.07.2007, 11:23

clock-img

Anonimen

albina, nimaš pametnejšega dela kot norije klamfat tu na forumu ???

Zakaj norije? Saj pa ni nič povedala, koliko je otrok star, če ne bi bila na forumu uvajanje goste hrane, sploh ne bi vedela, da sprašuje za otroka user posted image  In nekateri otroci že kmalu začenjo z gosto hrano, tako da pri semih, osmih m lahko jedo že skoraj vse, kar sem napisala. Sem zdaj jaz neumna al kaj user posted image

clock-img

16.07.2007, 22:25

clock-img

Anonimen

meni se to ne zdi tako čudno, ker moja tamala je bila pri 11 mesecih in še zdaj je, nora na čevapčiče, meso raznorazno, kure in tudi pico rada je.....vem da sem jaz kriva ker sem ji dala to za probati, zdaj pa ne mara drugega.

pa nora je na hrenovke, kruh pa ven iz ust meče če ji ga dam

saj vem da me boste kregale, je to kar jaz, vem da ni zdravo, ampak to ima zelo rada

no, coca cole pa res ne pije user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem