writing-img

katera mila

clock-img

11.09.2008, 16:04

clock-img

asra

pencil-img

105

Počasi se pripravljamo na odhod v porodnišnico user posted image  in k temu pripada tudi kozmetika za osebno higieno. In glede na to da je pri nas ogromno ponudbe sploh ne vem kaj naj grem iskat.
Katera mila boste nesle oz ste nesle s sabo v porodnišnico. Predvsem me zanima za intimno milo. Niham med laktacid in multi gyn. Rada bi namreč povsem nežno zadevico po možnosti brez vonjev itd... kaj pa ostala mila??

Hvala

clock-img

11.09.2008, 16:25

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Bionsen, Dove ali pa Nivea.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

11.09.2008, 16:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

v bolnici imaš na voljo njihovo intimno milo

clock-img

11.09.2008, 17:00

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem uporabljala kar njihovo milo. Sicer se boš pa po vsej verjetnosti spodaj umivala le z navadno vodo. Meni je sestra rekla naj se umivam le z navadno toplo vodo zaradi šivov, da se rana ne bi preveč izsušila in zato skelela.

clock-img

11.09.2008, 17:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po porodu sem se umivala samo z vodo. V bistvu se v nosečnosti vedno, ker imam zaradi mila še pogostejša vnetja. Po porodu je pa sploh tam dol vse občutljivo in ne bi še mila nanašala na šive.

clock-img

11.09.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

Jaz nisem nobenega.
Sem se pa tusirala vsaj petkrat na dan user posted image ...z vodo.

clock-img

11.09.2008, 20:35

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sem se tud večkrat na dan tuširala skoraj za vsako ko sem šla na wc ker so mi rekli da je dobro šive ohlajat in če sme že pod tušem sem se cela stuširala (spodaj z mrzlo vodo) ko pa sem uporabla milo ga pa tam spodaj nisem sam po telesu (1x na dan).... pa še to njihovouser posted image user posted image user posted image user posted image mi je ena sestra rekla da naj kr tistega uporabljam da je neženuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 09:42

clock-img

s.

pencil-img

639

swisformov DEO INTIM ( ognjič in tea tree, kokosovo olje)! Celi šive, rane, odpravlja beli tok, vnetja, glivice, vlaži in razkužuje, brez alkohola. PH 4,5 do 5,5.

Zakon je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem