writing-img

katera pozna ...

clock-img

10.01.2014, 17:32

clock-img

noranate

pencil-img

2143

a katera pozna tole spletno stran, ste tu že kupovale? Ne zasledim oz. se ne znajdem, če pošiljajo v Slo...Help!!!user posted image http://www.sammydress.com/Wholesale-Women-b-1.html

clock-img

10.01.2014, 18:13

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kaj pa če bi probala naročit..pač greš po korakih naprej sam da ne klikneš na koncu da kupiš..zihr te kje kej vpraša..

pa javi prosimuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.01.2014, 19:25

clock-img

respect

pencil-img

272

ja pošiljajo,ampak se ne splača.Rajši peko ebaya in aliexpressa

clock-img

10.01.2014, 19:42

clock-img

pipapopa

pencil-img

217

a je katera že naročala.je ok kvaliteta?ker mi je marsikatera stvar všeč user posted image

clock-img

11.01.2014, 13:20

clock-img

respect

pencil-img

272

Čisto enaka kvaliteta kot na tistih dveh straneh,ki sem jih zgoraj napisala,samo da je dražje

clock-img

11.01.2014, 23:17

clock-img

noranate

pencil-img

2143

ja, tale aliexpress mi je všeč, predvidevam da je plačilo prek pay palla....sam me mal zmedejo tile dolarji, kako je s carino, davkom...A je katera že naročala? Hvala user posted image

clock-img

13.01.2014, 19:46

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

O tem je že bila debata, pazit moraš da ne naročuješ fejkov ala adidas al pa kaj drugega, ker takrat ne gre čist ok čez carino.Drugač pa je to loto, js sm naročila na Aliexpresu neki stvari, pa ene so ok eno je bilo pa na sliki fajn, v resnici pa tak klump da joj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem