writing-img

katera turistična agencija

clock-img

28.06.2010, 10:31

clock-img

nestea

pencil-img

161

Zanima me, s katero turistično agencijo imate dobre izkušnje in se večkrat odločate za njihove aranžmaje. In s katero agencijo ne bi nikoli več letovali.

Mi smo šli večkrat preko Sončka, letos pa mislim, da niso ravno cenovno primerljivi glede na ponudbo.

Hvala za odgovore.

clock-img

28.06.2010, 17:23

clock-img

principessablu

pencil-img

449

sunholidays zakon...full zadovoljna

clock-img

28.06.2010, 17:57

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

palma za potovanja vedno super
za poletni dopust pa imam najraje atlas airturs

kakšnih slabih izkušenj sama nimam. so pa prijatelji enkrat imeli smolo s kompasom ampak so potem ko so prišli domov pritožbo napisali pa del denarja brez problema nazaj dobili.

ko sem še sama delala v tem poslu smo imeli največ pritožb čez Relax ampak to že enih šest let nazaj tako da ti kako je zdaj ne morem pomagat.

clock-img

28.06.2010, 19:15

clock-img

jar

pencil-img

248

jaz imam z vsemi agencijami dobre izkušnje, vendar

- najraje potujem s PALMO, ki ima dobre vodiče in se na dopustu odločimo tudi za izlet s slovenskim vodenjem; vendar nima vedno dobrega izbora hotelov

- zato gremo večkrat tudi z GULETOM (preko Sončka), ki ima dobre hotele ampak totalno nespospobne vodiče in sama sreča, da jih rabimo samo za to, da organizirajo prevoz od letališča do hotela

clock-img

29.06.2010, 09:48

clock-img

nestea

pencil-img

161

Hvala vsem za odgovore. Dober glas seže v deveto vas.

clock-img

29.06.2010, 13:24

clock-img

nbiba

pencil-img

161

mi največkrat hodimo na Hrvaško preko TA BONUS, ker so najcenejši in tudi vedno je vse štimalo. Včasih pa kam drugam po tujini  z Sončkom ali Kompasom. 

clock-img

29.06.2010, 21:30

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Relax.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

29.06.2010, 21:36

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Vedno gremo na dopust v lastni režiji, izjema je bilo zadnjih nekaj skokov v "tople kraje".
S Kompasom je šlo vse po maslu, nobenih težav, Palma se je izkazala kot totalna katastrofa. Globtour, ki ga sicer ni več, pa je bil nekje vmes.

Zdaj, ko je hči že malo večja in mi vožnja do letališča v Munchnu ne predstavlja več omembe vrednega napora, pa potujemo zagotovo samo še v lastni režiji.

< Sporočilo je popravil Dashenka -- 29.6.2010 21:37:18 >

clock-img

04.07.2010, 14:17

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

V lastni režiji vsekakor.Veliko lahko rezerviraš prek spleta pa še ceneje.

clock-img

04.07.2010, 17:49

clock-img

Anonimen

Najraje imam www.booking.com, rezervacije, stornacije, vse bp.
Ostalo pa v lastni režiji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem