writing-img

katere (lego) kocke za 1-letnika

clock-img

19.01.2009, 21:32

clock-img

vaney

pencil-img

2581

A ve katera, kje bi dobila lego kocke za 1-letnika. Slišala sem, da so super Duplo kocke (iz mehkejše plastike, že bolj podobne gumi), v našem Baby Centru pa so me samo čudno gledali, ker tega baje ne delajo več. A katera ve, kje bi jih lahko dobila? Naš sinko namreč izredno rad zlaga in prelaga, pa bi mu jih rada kupila, pa ne vem, kje... Hvala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

19.01.2009, 21:37

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Mi imamo Duplo. Kupili smo večjo škatlo s kockami ter dodatno ploščo. Niso poceni, so pa hvaležna in trpežna igrača.

user posted image

< Sporočilo je popravil N & B -- 19.1.2009 21:38:23 >

clock-img

19.01.2009, 21:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Mi imamo tudi lego duplo, pa so super.
S tistimi gumijastimi vem, katere misliš, sam nisem jih nikjer zasledila. Jih niti nisem iskala.

clock-img

19.01.2009, 22:01

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Gumijaste so Clemy kocke od Clementonija, če si mogoče te mislila. Da bi Lego imel gumijaste pa prvič slišim.

clock-img

20.01.2009, 04:45

clock-img

NadGoga5

pencil-img

4

Ti govoriš to o lego quattro, te so gumjaste in zeloo velike. 5x večje od duplo.

clock-img

20.01.2009, 11:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ampak lego Quatro niso gumijaste, so pa 2x večje od Duplo. Mi jih imamo doma in naš 3-letnik jih še vedno včasih zlaga. Sedaj bo jo pa v poštev prišle tudi pri 1-letniku.

clock-img

20.01.2009, 11:59

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Meni se tudi Quatro ne zdijo gumijaste user posted image

clock-img

20.01.2009, 13:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Mi imamo Duplo. Kupili smo večjo škatlo s kockami ter dodatno ploščo. Niso poceni, so pa hvaležna in trpežna igrača.

user posted image

In mi imamo take. Naša se z njimi igra od 16 meseca, ko jih je dobila. Pa zelo rada se igra z njimi. Jaz mislim, da lahko kupiš kar duplo. Meni so bile Quatro od kolegice prevelike pa še dobila jih nisem.

clock-img

20.01.2009, 13:20

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Imamo lego duplo, meni se niso zdele ful ful drage, pa za NL je dobil še ene iz Lidla, ki pa so kompatibilne z legicami. Ene 14 dni smo imeli pravo evforijo s kockami, jih je non stop za nama nosil, zdaj ga je pa že malo minilo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

20.01.2009, 14:08

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Mi imamo tut lego duplo, tiste osnovne gradnike od 1,5 leta naprej, pa pol one lego zoo ima full rada, ko so različne živali not user posted image
Je pa zadnjič dobila neke **** kocke za zlagat, kmetija. Pa so full nekvalitetne, plastika je taka mehka user posted image pa niti zlagat ne grejo lepo pa še lepe niso tako kot original legice.
Tako, da jaz dam raje malo več denarja pa ji kupujem vse od lego, ker so res vredne svojega denarja user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

20.01.2009, 16:20

clock-img

rija

pencil-img

15589

dajte mi povedat: a vaši enoletniki res zlagajo kockeuser posted image

moj jih je samo metal okrog....user posted image

...vox populi...

clock-img

20.01.2009, 17:02

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: rija

dajte mi povedat: a vaši enoletniki res zlagajo kockeuser posted image

moj jih je samo metal okrog....user posted image

Ja moj je znal sestavljat kocke, povedat abecedo, puzzle do 100 je brez problema sestavil, pa sam zase je skrbel. Tvoj ne?

Realnost: imeli oziroma še imamo/ smo dva velika paketa lesenih kock. Mati je delala stolp, ko se je mulcu zazdelo, da je stolp dovolj visok, ga je z vsem veseljem pahnil, da so kocke kar letele naokoli. Potem se je režal kot pečen maček.
Verjetno ni razvil teh sposobnosti ker mu še takrat nismo kupili Lego kock.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

20.01.2009, 20:05

clock-img

silhueta

pencil-img

42

Jaz bi se odločila za lego duplo, saj jih kasneje lahko dopolnjuješ z različnimi tematskimi kompleti in bodo tako verjetno še dolgo zanimive.user posted image

clock-img

20.01.2009, 21:06

clock-img

benika

pencil-img

7793

dajte mi povedat: a vaši enoletniki res zlagajo kocke

ni šans

clock-img

20.01.2009, 21:11

clock-img

koala

pencil-img

5539

rija jaz se isto sprašujem. Moj ji z veseljem iz škatle meče in razmetava po sobi. Je pa res da mu je danes ratalo dve eno na drugo zložit, pa si je ploskal da je bilo veselje.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

21.01.2009, 07:53

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: benika

dajte mi povedat: a vaši enoletniki res zlagajo kocke

ni šans

Zlaga jih ne..se pa nekaj trudi...in jih hoče skupaj dajati...jih pa raje narazen vleče..to je bolj zanimivo...mami sestavlja ona pa narazen in pol letijo povsod..je pa res veselje...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

21.01.2009, 08:19

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Moj se še pri dveh letih ne ubada preveč z lego kockami. Je imel že vmes eno obdobje, ko smo mislili, da ga bodo potegnile, pa smo jih ful nabavili, zdaj pa cel zaboj stoji v kotu in je zanimiv samo, ko se spomni, da bi ga vozil sem ter tja po stanovanju in nagajal kužiki.

Pomojem je pri enem letu še absolutno prezgodaj take igrače kupovat, ker se jih naveliča, še preden jim sploh doraste. Moje mnenje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

21.01.2009, 15:21

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Midva sva mu pa pri 12m kupila MegaBloks tavelike-pri nas jih imajo v mullerju, al pa potem v A in jih full rad sestavlja...potem je dobil še dodatne možičke za zraven, pa lokomotivo itd....zdej jih pa tut tamau že veselo nosi v ustauser posted image

bomo pa počasi prešli na duplo od legota, ker jih immo že celo skladiščeuser posted image

clock-img

21.01.2009, 21:43

clock-img

bina30

pencil-img

526

Imamo Mega Blocks. Naš 14-mesečnik res še ne sestavlja gradov, ampak samo podira, kaj mu mi zgradimo al pa kocke raznosi naokoli.  Tu in tam pa že poskuša eno na drugo zložit. Meni se zdijo kocke res zelo dobra igrača, ker otroci razvijajo motoriko, domišljijo, pa še zelo dolgo jih imajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem