writing-img

katere igrače za to starost?

clock-img

26.04.2010, 16:37

clock-img

soncica01

pencil-img

278

mene pa zanima, kaj vse se igrate z otroci starimi okoli 15 mesecev. Ne vem v bistvu, katere igre oziroma igrače so primerne za to starost.

Hvala vsem za mnenja in nasvete. Lp.

clock-img

26.04.2010, 16:53

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ena majhna žoga, kocke z različnimi oblikami, ki jih meče v ustrezne luknje, lego kocke, doma narejene ropotulje, različne škatlice.
Ne rabi dosti. Razne odpadne embalaže so še najbolj zanimive.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

26.04.2010, 17:33

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri nas lončki, ki se sestavljajo en v drugega oz. en na drugega, pa kocke razl. oblik, ki jih meče skozi ustrezne odprtine, ostale igrače niti ne obrajta preveč. Zakon je pa posoda, kuhalnice ipd.

Zanimive so mu tudi kakšne prstne igre, ampak nima kaj dosti potrpljenja, včasih ja, drugič pa ni šans.

clock-img

27.04.2010, 12:55

clock-img

Anonimen

Pri nas so bile zanimive punčke in vozički.

clock-img

27.04.2010, 19:21

clock-img

Anonimen

Naša trenutno ljubi biti zunaj, zjutraj najprej prinese čeveljčke, češ da gremo ven user posted image . In potem bi cel dan hodila okoli in raziskovala, premetavala pesek z enega kupčka na drugega in "kuhala" - beri v lonček da pesek in travo in meša. Notri pa rada spet premetuje stvari z enega kupa na drugega, oponaša mene (čisti tla, kuha), zlaga kocke v stolp. Nima še kaj prida potrplenja, za to starost je itak značilno bolj beganje od ene aktivnosti do druge.

Aja, najraje pa vleče nogavice iz omare. Ima kar en fetiš user posted image , nogavice ima za tolažbo, za spat, ma, stalno vlači vsaj eno po rokah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem