Ker imajo na voljo res veliko materiala in igrač, me zanima, katere kocke priporočate za polletnega otroka...da so zanimive..
Lp
Hm
kocke
Naši je pri tej starosti bil zanimiv uni lonček od Fisher Price, ki ima kocke raznih oblik in je ona pol metala te kocke not in ven...
Naša se najraje igra s tem lončkom!!!
Pri pol leta vprašanje, kolk se bo hotel/znal igrati s kakšnimi kockami. Mi imamo tudi ta lonček presenečenja (se ga dobi v BC in podobnih trgovinah), pa se še zdaj, pri dveh letih lepo zamoti z njim. Cena je pa tam okrog 5-6000 sit, če se ne motim.
Kupila sem mu tudi kocke v Intersparu, celo vrečo, velikost je kot Quattro, noter sta tudi 2 človeka, pa kolesa za avto,... se mi zdi, da bodo zelo dolgo uporabne. Trenutno jih samo prelaga v škatlo in iz nje, pa meče po tleh, podira stolpe, ta človek pa mu je ful simpatičen

.
Znamka je Hemar:
< Sporočilo je popravil someone -- 10.8.2006 10:21:52 >
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Tudi mi imamo magični lonček. Smo ga kupili v Mercatorju v akciji. Najraje meče kocke ven in not, pa na nosek pritisk in se zraven smeji.
Za darilo je dobila tole:
Sicer oblik še ne ločuje, tako da ji zgornji nastavek odmontiram in meč igračke skozi cev. Luštno.
Stara je 8 mesecev.
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Naš ima tudi ta lonček pa polžka od iste firme (so tudi zanimive kocke noter). Oblike so zanj višja matematika
Ima tudi plastične mehke kocke (6 v kompletu), ki imajo luknjico in malo piskajo. To je bilo zanimivo kakšen teden. Najbolj se zamoti z navadno kanglico za na plažo in kockami ter obroči, ki jih meče noter pa ven. Zdaj rad podira stolpe iz kock, ki jih pridno postavljam po načelu "domišljija brez meja", tako da zmeraj dodam še kakšno stvar, ki ni igrača. Nato pa se zapiči v eno kocko - najraje ima valj iz tega kompleta oz. Lončka, ki se kotali in jo meče po tleh in se za njo plazi po stanovanju.
Drugače pa ga na vseh plišastih igračah ne zanima nič drugega kot listek z navodili za pranje
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!