cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katere kocke

clock-img

09.10.2005, 22:43

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam (14 mesecev) se je začel zanimati za sestavljanje kock. Ker še nisem kock nič študirala, me zanima katere mi priporočate? Rada bi take, da se da kasneje dopolnjevat s kakimi tematskimi sklopi (npr kmetija, vozila,...) Baje da so Duplo fajn. Kaj pravite?

Lep kockast pozdrav!

clock-img

09.10.2005, 22:45

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Pozdravljena.
Mi imamo Duplo, pa smo zelo zadovoljni. Priporočam.

clock-img

09.10.2005, 22:49

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Meni so tisti, ki imajo Lego Duplo in Mega Blocks, svetovali naj rajši kupim Mega Blocks. Da se lažje sestavljajo kot Lego.
Nisem pa še nobenih kupila, tako da iz svojih izkušenj ne morem še nič napisati. Bomo pa morali kmalu nabaviti, ker je Clemmy kocke že prerasel.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

09.10.2005, 23:03

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Duplo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.10.2005, 08:28

clock-img

tascha

pencil-img

482

Duplo, ker se potem kombinirajo tudi z Legicami!user posted image

clock-img

11.10.2005, 08:35

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi imamo mega blocks in smo super zadovoljni! user posted image  Duplo bomo nabavli mal kasneje, po 2. letu.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

11.10.2005, 20:25

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi imamo Lego Quatro (še enkrat večje od Dupla) in so tudi fajn.

clock-img

11.10.2005, 21:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mali ima Legice in so fajne. Ima pa tudi komplet lesenih kock, ki so pisane. V IKEI dobiš razne lesene variante ugodno.
Od Legic mu je naaajbolj všeč tisti komplet kjer so velike škatle v katere meče telesa (kocka, krogla, trikotnik).

clock-img

11.10.2005, 21:27

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mi imamo kar troje. Ene od Fisher price-prve kocke. So različne oblike in jih je treba noter metat:okrogle, trikotne... Potem imamo še ene žal ne vem imena. Škatla je v obliki stolčka, tko da se mu fajn zdi k lahko gor sedi. Najbolj zakon so pa Mega blocks. Te skoz sestavlja.

clock-img

12.10.2005, 22:44

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Kupili smo veliko vedro duplo kock in še eno gradbeno ekipo. V Intersparu imajo ravno zdaj 25% znižanje lego kockuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je bilo že cel dan veselo. Non stop smo gradili....user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem