writing-img

katere riževe kosmiče?

clock-img

03.02.2005, 14:14

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Izkušnje?
Polno dojim in bom počasi začela dodajat - a so bebi žitne kašice vredu?
Nikoli ni pil adaptiranega mleka, a naj zdaj te kašice delam z njim?

clock-img

03.02.2005, 14:21

clock-img

Miško

pencil-img

189

2 -dnevne izkušnje: jemo riževe kosmiče od milupe, imamo pa še tiste od hippa, ki so menda bio. Pripravljam jih s comformilom, ker imam zadnje čase malo manj mojega mleka. Ti pa svetujem, da pripraviš bolj redke za začetek. Včeraj sem pripravila bolj goste in je šlo težje, so se mu limali na nebo. Naš ji poje 50 ml, je pa skoraj (še 8 dni) 4 mesece star. Po mojem so tudi bebi žitne kašice OK, saj imajo itak verjetno vsi istega dobavitelja :zmeden:

LP

Miško&Matija

clock-img

03.02.2005, 14:34

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem na začetku dajala kar tiste, ki se delajo samo z vodo...mleko je pa že notri:)

clock-img

03.02.2005, 14:46

clock-img

total

pencil-img

4453

Mojemu 4 mesečnemu:duda: dodavam kašico od Alnature in od Hippa jabolko z vanilijo in jih obožuje.

Lp:rozica:

clock-img

03.02.2005, 15:03

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Jaz sem tud naši dala od Alnature riževo kašico, narejeno z mojim mlekom.

clock-img

03.02.2005, 15:20

clock-img

Natas@

pencil-img

804

A dajate po žlički ali steklenički?

clock-img

03.02.2005, 15:22

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Jaz ji dajem po žlički, flaške itak nikoli ni marala. Pa tudi mnenja sem, da je otroka čim prej treba navadit da je kot odrasel človek.

clock-img

03.02.2005, 16:11

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo

Tudi jaz polno dojim. Pred desetimi dnevi sem Aleksu začela dodajati mlečne kašice. Kupila sem tisto od Alete, Nestle. Je malo dražja, je pa enostavna za pripravit, ker že vsebuje mleko in zmešaš samo z vodo.
Sem začela bolj redko, po 75 ml, pa zelo rad je in mu je zdaj že 150 ml premalo, zdaj jo tudi že bolj zgostim. Običajno se mu zdi, da ga hranim prepočasi in se začne kar jokcat. Skratka velik apetit.
Kašo mu dajem zvečer, vedno po žlički.
Aleks je star 5 mesecev in en teden.

Pa lepo papcajte

Babsy
:sloncek:

clock-img

03.02.2005, 16:32

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz dajem vedno po žlički:)

clock-img

03.02.2005, 17:06

clock-img

Tia26

pencil-img

16

Nam je patronažna predlagala, da ji dajemo od Milupe, so dražji, a so dobri, ker ne vsebujejo sladkorja in naj bi bili najbolj bio, Bebi ima dodan sladkor.Odloči se pa sama, naša še zdaj pri 11 mesecih obožuje Milupine žitne kaše.Lp

clock-img

03.02.2005, 17:48

clock-img

brbra

pencil-img

189

Mi pa uporabljamo bebi in sicer okus slive in tamali je totalno navdušen:sloncek:
Sem pa zasledila, da jih ima mercator v akciji in so občutno cenejše tako, da bom kupila tudi eno z okusom banane- bomo vidli, če bo tudi to tako zmazal.
Mu pa vedno primešam še malo frutka notri, ker naredim kašico precej gosto, pa jo raje s frutkom malo razredčim.
Jo pa vedno pojemo z žličko in to 100 ml.

clock-img

03.02.2005, 19:20

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Če se ne motim, bodo te dni riževi kosmiči pri 'Najboljšem sosedu' v akciji (od Milupe), in sicer skoraj pol ceneje.

clock-img

03.02.2005, 21:10

clock-img

Sabla

pencil-img

98

Uf,berem kako so vaši otročki navdušeni nad kašicami,moja pa samo moj mlekec dobiva.V soboto bo stara 5 mesecev in mislim,da bova tudi midve začeli s kašami.Bomo vidli,če bo kaj navdušenja.

clock-img

04.02.2005, 11:28

clock-img

Molato

pencil-img

6

Midva sva se dojila polnih šest mesecev, sedaj pa je navdušen nad riževimi in ostalimi, samo ne sadnimi, kašicami od Milupe, ki so nekoliko ceneje v industrijski prodajalnin Kolinske.
Pa dober tek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem