writing-img

katere toplice?

clock-img

25.04.2006, 19:55

clock-img

sabini

pencil-img

466

Punce a katera priporoča dobre toplice in da je seveda že bila nekje v SLOVENIJI.  In sicer imam skoraj  eno leto starega Matica in sem noseča, kaj oz. kje bi bilo za naju super user posted image ?

clock-img

25.04.2006, 19:56

clock-img

Mišek06

pencil-img

116

Mi smo vedno šli v Čatež.

clock-img

25.04.2006, 20:04

clock-img

janja 27

pencil-img

2523

jaz sem tudi za čatež user posted image user posted image user posted image  , lani sem bla tam septembra (noseča) user posted image  in sem se imela full v reduuser posted image   user posted image letos pa gremo tja s najino user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2006, 20:28

clock-img

sabini

pencil-img

466

Kje sta se kopale v vseh bazenih noter in zunaj ker me je mal strah, ker vsi tolk govorijo da voda v toplicah ni dobra za nosečniceuser posted image

clock-img

25.04.2006, 20:35

clock-img

andrea

pencil-img

62

Jaz, oziroma mi, navijamo za Moravske toplice. Res, da ni toliko bazenov in toboganov kot v Čatežu, ampak za majhne otroke in user posted image čisto dovolj. 
                                                                                            Lp, Andrea

clock-img

25.04.2006, 20:46

clock-img

ona

pencil-img

3685

Tudi Atomske toplice so uredu!Sem bila tam z 1.5 leto starim otrokom in je bilo super!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2006, 20:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ptujske toplice,kjer imajo fajn otroški bazen.Ravno taprave globine in velik.
Aqua park v Žusterni.Bazeni z morsko vodo in otroški bazen z igrali.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

25.04.2006, 23:40

clock-img

Anonimen

Ptujske toplice nas zagotovo ne vidijo nikoli!!!!! Baje je notri prepovedano jesti karkoli in če tudi otroček papca smoki ali keks, stopi do njega paznik in mu pove, da ne sme jest in od mamice zahteva, da hrano umakne. Si znate to predstavljati pri 1,5 letnem otroku? Bedaki zmešani! To je za v časopis dat!user posted image

clock-img

26.04.2006, 08:43

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Jaz sem absolutno za Podčetrtek, Terme Olimia.user posted image  Je zelo čisto, bazenček za malega boš imela, igralnico za malega... Pa ker ne moreš bit ves dan  v bazenu je tam v okolici toooliko možnosti za vse ostalo - sprehod do ruševin gradu, čokoladnica v Olimju, jelenčki na Jelenovem grebenu, koča pri Čarovnici... pa neznansko so vsi prijazniuser posted image  Je na nivoju, hkrati pa so ohranili domačnost in se uspeli izogniti "masovnemu" brezosebnemu turizmu...

Terme Olimiauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

28.04.2006, 19:14

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
Terme Olimiauser posted image

Se strinjam-meni je od vseh zgoraj naštetih najbolj bilo všeč v Olimjah!

clock-img

30.04.2006, 09:17

clock-img

mikina

pencil-img

240

Mi smo bili že dvakrat v ptujskih na dopustu, pa so otroci vedno imeli seboj na bazen kakšen prigrizek in nas noen ni niti opozoril. Smo pa lansko leto bili glih takrat, ko je bili svetovno prevenstvo žonglerjev in je bilo zaradi dežja in množice žonglerjev en dan tako umazano, da se nismo mogli niti kopat. Za otroke zelo lepo voda topla.

clock-img

30.04.2006, 09:42

clock-img

Anonimen

Mene pa Moravci ne vidijo nikoli več user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem