writing-img

kateri avtosedež 9-36kg?

clock-img

05.02.2009, 20:32

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo, za drugi sedež bi rada kupila od 9-36kg. Kolikr gledam teste je edini Kiddy comfort pro označen pri varnosti z plusom, vsi ostali vključno z britax evolvo imajo krogec. a ima katera ta sedež in kako je z njim zadovoljna? Ste na katerih drugih testih našle kakšne druge rezultate? Hvala.

clock-img

05.02.2009, 20:45

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mi imamo Kiddy-ja je čist o.k. moti me predvsem mizica, user posted image ni hotel sedeti z njo, zato smo morali najti pač varianto z dodatnim "trikotnikom" za zapenjanje.

Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP - Froggy King, pride pa 200€.

user posted image

clock-img

05.02.2009, 21:02

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Kiddy comfort pro

Imamo in je super user posted image Le prvic je mala ornk zivcnega fasala zaradi mizice, pa se je zdrla, ampak mizica je zdaj zakon. Je bila zmeraj ornk problematicen otrok za vozit v avtu, tko da sva se bala njene reakcije na mizico, ampak sva si rekla, da bova mi2 tista, ki bova odlocila, v kaksnem sedezu se bo vozila ne ona s svojim tuljenjem.. Uporabljamo ga pa kot drug AS. No kot receno naju je presenetila, kok na izi je sprejela mizico in zdaj se ful zamoti, ko jo npr brise z bebe robckom, knjigice gor gleda... Pa spi tud super not.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

05.02.2009, 23:24

clock-img

Todala

pencil-img

76

Imamo tudi Kiddy kot drugi avtosedež. Včasih hčerka kar sama hoče gor dati mizico, včasih pa rada bi dol vrgla. Zdaj ga že lepo sprejela.
Odločli smo se za tistega, ker je imel najboljše ocene, je lahek, enostavno montiramo v avto pa še v akciji so imeli takrat.

clock-img

06.02.2009, 06:59

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Britax evolva

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

06.02.2009, 07:26

clock-img

pocka

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP - Froggy King, pride pa 200€.

user posted image

mi imamo tudi tega, sicer je Recaro ampak ne vem v čem je fora,ker sta identična, smo pa super zadovoljni z njim

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

06.02.2009, 08:13

clock-img

karmy85

pencil-img

339

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image

mi imamo tudi tega, sicer je Recaro ampak ne vem v čem je fora,ker sta identična, smo pa super zadovoljni z njim

Enako mi imamo tega in je zakon.Recaro se je združil s Storchenmuhle,zato se zdaj tako imenuje.

clock-img

06.02.2009, 23:12

clock-img

Anonimen

Za naslednjega otroka, ki ga rabi čez 3M pa bomo zelo verjetno kupili Storchenmühle Avtosedež Starlight SP

Tudi mi imao tega in smo zelo zadovoljni!

user posted image

clock-img

07.02.2009, 10:20

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

A se da ta Storchenmuhle, ki ste ga linkale kaj poležt, ima različne naklone?

clock-img

07.02.2009, 11:00

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Ja se da ga tudi poležt.

clock-img

08.02.2009, 10:21

clock-img

suzanica

pencil-img

270

oj, zanima me kakpšna oceno ima tale Storchenmuhle?

clock-img

08.02.2009, 11:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

oj, zanima me kakpšna oceno ima tale Storchenmuhle?

200€. KLIK

clock-img

08.02.2009, 13:32

clock-img

suzanica

pencil-img

270

zanima me ocena - varnosti, ne cena. user posted image

clock-img

08.02.2009, 13:39

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/kindersitze_2007/storchenmuehle_starlight_sp.asp?ComponentID=184045&SourcePageID=147654

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.06.2009, 21:01

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Že pred časom sem spraševala, če se da ta avtosedež poležt, zdaj me pa zanima predvsem kako?
Se mora lega nastavit še preden se avtosedež pripne s pasom (tako, kot npr. britax evolva) ali se lahko sedež poleže med samo vožnjo?

clock-img

02.06.2009, 22:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05

Že pred časom sem spraševala, če se da ta avtosedež poležt, zdaj me pa zanima predvsem kako?
Se mora lega nastavit še preden se avtosedež pripne s pasom (tako, kot npr. britax evolva) ali se lahko sedež poleže med samo vožnjo?

lahko se ga poleže tudi med vožnjo.
Poglej slikico zelenega sedeža - na obeh straneh je tak črn gumb, ki ga zavrtiš. Ob strani čisto spodaj. Praviloma rabiš za to obe roki, če lahko v praksi z eno roko voznik obrne, pa (še) ne vem.

Vsekakor sedeža ni treba odmontirat ali otroka ven jemat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem