writing-img

kateri internetni operater

clock-img

10.12.2010, 12:41

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

katerega priporočate. do zdaj smo imeli amis, ampak so cenejši ponudniki pa nevem za katerega se naj odločim, ker v to se ne spoznam

clock-img

10.12.2010, 12:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Mi smo s T2 preklopili na Amis (predvsem zaradi cene, pa tudi zaradi TV ponudbe), kar se pa kvalitete tiče, smo pa z obojim enako zadovoljni (s T2 smo bili, z Amis-om pa smo).

clock-img

10.12.2010, 12:46

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ma jaz se tudi nekaj nagibam na t2 pa nevem še ali pana siol

clock-img

13.12.2010, 16:11

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi imamo Siol in smo zadovoljni, imamo pa vse od interneta, telefona in tv-ja.

Sedaj ko imamo Siol box je pa sploh super, lahko v miru pogledam takrat, ko imam čas.user posted image

clock-img

13.12.2010, 22:52

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

odvisno, kaj hočeš. mi imamo siol, pa je za naše potrebe ok. brat pa bo menjal za amis, ker veliko kličejo v omrežja drugih operaterjev in so tam zastonj klici, pri siolu pa precej dragi, menda.

clock-img

15.12.2010, 10:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

odvisno, kaj hočeš. mi imamo siol, pa je za naše potrebe ok. brat pa bo menjal za amis, ker veliko kličejo v omrežja drugih operaterjev in so tam zastonj klici, pri siolu pa precej dragi, menda.
[/quote

Tudi mi smo se odločili za siol zgolj zaradi telefonije, kajti največ pogovorov sem pred tem naredila na siol liniji. Temu primeren je bil tudi račun, ki je bil takšen, kot je sedaj celotna siol položnica.

Sicer pa razen moje mame in sestre zelo malo kličem s siol linije, oziroma v ta namen uporabljam mobitel. Je še najbolj sigurno da se mi kdo oglasi.user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem